Uusi Amusa Taiteilijaesite tarjoaa auttavaa kättä pidempää

Amusa Kulttuuritori on tuonut kotimaisille luovien alojen toimijoille tarjolle edullisen ja tehokkaan perusviestin rakentamispalvelun. Uuden Amusa Taiteilijaesite -palvelun saama palaute on ollut erittäin myönteistä.

Amusa Taiteilijaesite -palvelu auttaa luovien alojen toimijoita kertomaan omasta tarjonnastaan ja tiivistämään sen selkeäksi ja helposti ymmärrettäväksi viestiksi. Amusan palvelu on tuotteistettu nopeaksi ja edulliseksi kokonaisuudeksi, jonka tuloksista hyötyy jokainen kulttuurin tai luovien alojen toimija.

Amusa Taiteilijaesite

Amusa Taiteilijaesite -palvelussa Amusan viestintäasiantuntijat pumppaavat luovien alojen toimijoista ulos heidän keskeisen osaamisensa ja laativat tämän pohjalta jokaiselle toimijalle perusviestin, jonka avulla omaa toimintaa on jatkossa jouhevaa esitellä.

Palvelun tulokset ovat hyvin konkreettisia; jokainen palvelun tilannut saa itselleen täysin valmiin painokelpoisen esiteaineiston omasta tarjonnastaan sekä oman valmin verkkosivun Amusa Kulttuuritorilla. Lisäpalveluna esitteet voidaan toimittaa myös valmiiksi painettuina.

“Kerrankin joku ajattelee meidän taiteiljoiden etua”
Ensimmäiset Amusa Taiteilijaesitteet tehtiin kesän aikana Porvoon Taidetehtaan taiteilijoille, joilta palvelusta saatiin erittäin myönteistä palautetta. Amusa Taiteilijaesite -palvelu on tarjolla koko Suomessa.

Esimerkkejä Amusa Taiteilijaesite -palvelun tuloksista:

Sari Vuorenpää:
Katso Sarin paperiesite
Katso Sarin verkkonäkyvyys

Paula Salmela:
Katso Paulan paperiesite
Katso Paulan verkkonäkyvyys

Ylva Holländer:
Katso Ylvan paperiesite
Katso Ylvan verkkonäkyvyys

Tilaa Amusa Taiteilijaesite nyt

tarjoushintaan: 175 € / taiteilija

  • Oman viestin rakentaminen asiantuntijan avulla
  • Saat valmiin aineiston painettavaan esitteeseen
  • Saat valmiin verkkosivun Amusa Kulttuuritorille

Yli kymmenen luovan alan kimpalle tulemme paikan päälle rakentamaan viestiä, TAI tarjoamme 10% lisäalennuksen. Yksittäiset tilaukset tuotetaan puhelin ja sähköpostiyhteyksien yli.

Tilaukset ja tiedustelut:

viestinta a amusa.fi
050 302 1999

Hinnat alv 0%.

Kommentit

Amusa Myynti, 14:35 29.8.2012
Kyllä vain, alennuksen saamiseen tarvittavan kymmenen taiteilijan kimpan voi koota täysin vapaasti. Ainut vaatimus on, että kaikki kimpassa mukana olevat ovat yhdellä kertaa yhdessä paikassa tavattavissa, kun viestintäkonsulttimme tulee paikalle. Muista myös, että voit tietenkin tilata Amusa Taiteilijaesitteen aivan yksinkin.
Kari, 13:48 29.8.2012
Tämä näyttää tosi mielenkiintoiselta. Minulla on monta kertaa ollut mielessä, että joku tuollainen mustavalkoista CV:tä näyttävämpi esite olisi paikoillaan. Voiko tuon kymmenen taiteilijan kimpan koota vaikka eri aloilta tai eri paikkakunnilta? Hyvä Hyvä!

Lisää kommentti

Verkkovaraani 2010