Amusa Infoa

Amusa Kulttuuritori on luovien alojen yrittäjien sekä kulttuurin harrastajien ja ammattilaisten verkkopalvelu. Keskitymme kulttuurin näkyvyyden ja löydettävyyden parantamiseen tarjoamalla edullisia ja helppokäyttöisiä työkaluja omien tuotteiden ja palveluiden esittelemiseen ostavalle yleisölle.

Amusa vie kulttuuritarjontasi asiakkaan luo myös maksutta! Ainoana Suomessa meillä kulttuuri on esillä sekä paikallisesti, alueellisesti että valtakunnallisesti. Näkyvyys verkossa on tänä päivänä ehdottoman tärkeää. Mutta löydettävyys on vielä tärkeämpää! Jos haluat tulla löydetyksi, on sinun oltava esillä siellä, mistä suomalaista kulttuuria etsitään. Ota ensimmäinen askel heti ja rekisteröidy ilmaiseksi osoitteessa: rekisteroidy.amusa.fi. Oman tarjonnan esittely Amusassa on uskomattoman helppoa. Meiltä löytyvät osaajat, uutiset, tapahtumat ja keskustelut.

Lisätietoa löydät myös seuraavilta sivuilta:
Rekisteröityminen Amusaan ja ilmainen Näyteikkuna-näkyvyys
Amusan näkyvyyspakettien erot
Edullisen Galleria näkyvyyden hankkiminen
Kuinka saan sisällöt myös omalle web-sivulleni: Amusa Webwidget

Tärkeimmät Amusan sisällöt - osaajien esittelyt, uutiset ja tapahtumat - eivät jää näkyviin vain Amusaan, vaan ne jaellaan kaikille halukkaille niin verkossa kuin verkon ulkopuolellakin; automaattisesti ja yhdellä tietojen syötöllä. Lue alta lisää mitä Amusa voi tarjota juuri sinulle!

Amusa kulttuurin ja luovien alojen tuotteiden ja palveluiden kuluttajalle

Olet esimerkiksi etsimässä älykästä tekemistä kotimaan lomakohteeseesi, hakemassa esiintyjää juhlaan, rakentamassa asiakkaillesi elämystapahtumaa tai olet vailla kirjoittajaa.

Tule viihtymään Amusaan. Lue kiinnostavista aiheista tai vain katsele ja makustele. Amusasta löydät luovien alojen tekijät, osaajat ja tapahtumat niin kotipaikkakunnaltasi, lomapaikkakunnaltasi kuin muualtakin Suomesta. Yhdestä paikasta - yhdellä haulla! Amusaan voit myös jättää tarjouspyynnön sinua kiinnostavasta luovien alojen tuotteesta tai palvelusta. Tarjouspyyntösi välitetään kyseistä tuotetta tai palvelua tarjoaville toimijoille automaattisesti. Amusasta löydät myös tuoreet kulttuurijutut ja tapahtumakalenterista voit katsoa mitä muuta koettavaa sinua kiinnostavan tapahtuman tai tekijän lähistöltä löytyy.

Amusa kulttuurin ja luovien alojen tekijöille ja tarjoajille

Olet esimerkiksi yksittäinen osaaja, luovan alan yritys, yhdistys, tapahtumien järjestäjä tai taidelaitos.

Ole esillä paikassa, josta suomalaista kulttuuria etsitään. Amusassa Näyteikkuna-näkyvyys on sinulle aina ilmaista ja voit helposti julkaista esille oman tarjontasi, juttusi ja tapahtumasi. Kun otat käyttöösi Galleria-näkyvyyden viemme Amusaan syöttämäsi tiedot näkyviin myös muille verkkosivuille ja ulkopuolisiin ruutukehiin, ilman lisämaksuja tai lisätyötä sinulta! Voit milloin tahansa helposti ja nopeasti ylläpitää, muokata ja muuttaa omaa Amusa-näkyvyyssivuasi. Amusa sivusi voi mainiosti toimia ainoana ”kotinasi” Internetissä tai voit ohjata sinut Amusasta löytäneet asiakkaat muualla oleville kotisivuillesi. Joka tapauksessa Amusa parantaa löydettävyyttäsi! Yhdistykset voivat myös ylläpitää Amusassa omien toimihenkilöidensä yhteystietoja ja täytetyt yhdistysrekisterilomakkeet saa tulostettua yhdellä hiiren napsautuksella.

Amusa kulttuurin ja luovien alojen yhteistoimintaorganisaatioille

Olet esimerkiksi kattojärjestö, piiri- tai liitto-organisaatio tai taidetoimikunta.

Amusa on erinomainen työkalu omien jäsenyritysten, -järjestöjen tai -yhdistysten tietojen hallintaan. Jokainen organisaationne jäsenjärjestö voi itsenäisesti luoda oman näkyvyyssivunsa Amusaan ja samalla kertoa, että kuuluu juuri teidän kattojärjestöönne. Kun jäsenjärjestö syöttää Amusaan oman esittelynsä, uutisjuttunsa tai tapahtumansa saadaan se välittömästi näkyviin myös katto-organisaation omille web-sivuille. Hyödynnämme tässä moderneja webwidgettejä. Jokavuotista vuosikertomusten tietojen kokoamista varten Amusa tarjoaa teille myös mahdollisuuden milloin tahansa ottaa täydellinen katsaus jäsenistön tuottamiin sisältöihin halutulta aikaväliltä. Oman sisältöruudun avulla omaa tai jäsenistönne toimintaa voidaan helposti nostaa esiin joko Amusan valtakunnallisella etusivulla, tai jonkun halutun kunnan, kaupungin tai maakunnan etusivulla. Kaikki tiedot ovat jäsenistön itse muokattavissa ja ne saadaan yhdellä syötöllä moneen eri paikkaan!

Amusa kunnille ja alueille sekä näiden tukiorganisaatioille

Olet esimerkiksi kuntasi, kaupunkisi, maakuntasi tai alueesi kulttuurivastaava, aluekehittäjä tai -markkinoija, luovien alojen tai kulttuurin kehitysorganisaation tai projektin edustaja.

Amusa on erinomainen työkalu alueesi luovien alojen toimijoiden tietojen hallintaan. Amusa tarjoaa sinulle keinon selata alueesi toimijoiden yhteystietoja, uutisia ja tapahtumia, minkä lisäksi pystyt myös pitämään heihin yhteyttä joko sähköpostilla tai perinteisellä postilla. Rekisteröityneet luovien alojen toimijat pitävät itse omat yhteystietonsa, uutisensa ja tapahtumansa ajan tasalla, mikä helpottaa ja nopeuttaa sinun työtäsi. Modernien webwidgettien avulla Amusasta voidaan myös tuoda kuntasi, kaupunkisi tai maakuntasi tekijät, tapahtumat ja uutiset automaattisesti näkyviin myös teidän omille web-sivuillenne. Toisaalta voitte milloin tahansa ottaa käyttöön maksuttoman oman kulttuurinetusivun tai ruutukehän. Oman kuntasi, kaupunkisi tai maakuntasi kulttuurinetusivu löytyy osoitteesta http://www.amusa.fi/etela-karjala. Teidän vapaasti käytettävissä oleva ruutukehänne löytyy puolestaan osoitteesta: http://www.amusa.fi/ruutu/mikkeli . Korvaa edellä olevissa osoitteissa ”etela-karjala” ja ”mikkeli” oman maakuntasi, kuntasi tai kaupunkisi nimellä. Amusa tarjoaa myös edullista Oma Ruutu -nostetta Amusan etusivulle, jossa voimme buffata juuri teidän alueenne toimintaa. Yhdellä syötöllä tiedot leviävät moneen paikkaan.

Amusa matkailun, viihteen ja median edustajille

Olet esimerkiksi hotellin tai kylpylän edustaja, matkailupalveluiden järjestäjä tai paikallisen, alueellisen tai valtakunnallisen median edustaja.

Amusasta löydät ne luovien alojen toimijat, jotka voivat tarjota lisäarvoa omille asiakkaillesi. Amusaan voit myös jättää tarjouspyynnön kaipaamastasi tuotteesta tai palvelusta ja tarjouspyyntösi välitetään automaattisesti oikeille osaajille. Tai ehkäpä haluat palvella omia asiakkaitasi ja kertoa heille hotelliasi tai kylpylääsi lähellä olevista kulttuuripalveluista? Voit ottaa maksutta käyttöösi Amusan ruutukehän osoitteessa http://www.amusa.fi/ruutu/hyvinkaa (korvaa paikkakunta minkä tahansa kotimaisen kunnan, kaupungin tai maakunnan nimellä) ja asettaa sen asiakkaidesi nähtäville. Sama tieto on tarjolla myös verkkosivuille sijoitettavina webwidgetteinä ja pian myös suoraan majoitustilojesi digitaalisissa televisioissa! Amusa tarjoaa myös keinon koota esimerkiksi tapahtumatietoja hand-out -esitteisiin tai vaikkapa lehtien tapahtumakalentereihin. Ota tässä tapauksessa yhteyttä myyntiimme, niin 'sorvataan' yhdessä tiedot siihen muotoon, että ne palvelevat parhaiten tiedän omaa julkaisujärjestelmäänne tai -menetelmäänne. Amusa on myös aina kiinnostunut yhteistyöstä kulttuurisisältöjen tuotannossa, julkaisussa ja vaihtamisessa.

Alta voit ladata käyttöösi Amusa Kulttuuritoria ja Amusa Suomi Oy:tä koskevaa materiaalia.


Amusa kulttuuritorin esitteet:

Amusa tarjonta
Esite: Amusan palveluista
1,1MB, päivitetty 7.2.2013
Amusa-esite - Kulttuurin tekijöille
Esite: Amusa Kulttuuritori, 04/2011
1021KB, päivitetty 27.4.2011
Amusa-esite - Kunta- ja projektitoimijoille
Esite: Amusa Kulttuuritori, 04/2011
887KB, päivitetty 4.10.2011

Amusa Suomi Oy, presentaatio:

Amusa Presentaatio
Amusa Suomi Oy, presentaatio.
858KB, päivitetty 3.10.2011

Amusa hand-outit:

Amusa kunta- ja projektitoimijoille, 7 Action Pointtia
Amusa kunta- ja projektitoimijoille, 7 Action Pointtia
653KB, päivitetty 4.10.2011

Verkkovaraani 2010