Amusan Käyttöohje

Amusa Kulttuuritori on pyritty rakentamaan mahdollisimman helppokäyttöiseksi. Uskomme, että tämän yhden sivun avulla pääset jo hyvin hyvin pitkälle Amusan hyödytämisessä. Sivun vasemmasta reunasta löydät kuitenkin tarvittaessa tarkempia ohjeita Amusaan rekisteröitymiseen, omien tietojen, uutisten ja tapahtumien syöttöön ja oman verkkonäkyvyyden rakentamiseen.

Jos olet kulttuurin kuluttaja ja ostaja voit luonnollisesti tutustua Amusaan ilman mitään rekisteröitymistä. Ole hyvä ja nauti vapaasti!

Tutustu sisältöön vapaasti tai
Rekisteröidy mukaan ja luo sisältöä


Pikaopaskuva 1

Kaikkien Amusan sivujen yläreunasta löydät yllä olevan kuvan mukaiset "Paikkakunta" -kentän sekä "Rekisteröidy" ja "Kirjaudu" -painikkeet. Paikkakunta-kentästä voit valita sen kunnan, kaupungin tai maakunnan jonka kulttuuri sinua ensisijaisesti kiinnostaa.

Kulttuurin tarjoajana pääset mukaan Amusaan napsauttamalla "Rekisteröidy"-painiketta. Täytä vain avautuvan sivun tiedot ja olet mukana. Rekisteröitymisen jälkeen saat vahvistusviestin sähköpostiisi ja napsauttamalla "Kirjaudu" -painiketta pääset laatimaan omaa esittelyäsi Amusaan. Niin, ja ole huoleti, kaikki rekisteröityvät menevät aina Amusan ilmaistasolle!

Oikealla olevasta listasta löydät tarkempia ohjeita rekisteröitymiseen ja omien tietojen syöttöön.

Pikaopaskuva 2

Rekisteröitymisen ja sisäänkirjautumisen jälkeen sivun yläreunaan ilmestyy uusia vaihtoehtoja, kuten yllä olevasta kuvasta näet. "Oma sivu" -painike vie sinut katsomaan omaa Amusa sivuasi. "Omat tiedot" -painikkeen takaa pääset syöttämään omia tekstejä, kuvia, ääniä, videoita ja tiedostoja omalle esittelysivullesi. Muista aina lopuksi napsauttaa "Kirjaudu ulos" -painiketta, ettei kukaan muu pääse muokkaamaa Amusa sivuasi. Huomaa, että omia tietoja muokatessa pitää sivun alareunan "Tallenna"-painiketta napsauttaa vähintään 45min välein, muuten syötetyt tiedot voivat kadota.

Amusan sisällöt


Etusivultamme http://www.amusa.fi/ löydät aina koosteen tuoreimmasta sisällöstämme. Sieltä löytyvät tärkeimmät ja uusimmat kulttuuriuutiset, viimeimmäksi omia tietojaan päivittäneet kulttuurin tekijät sekä seuraavat kulttuuritapahtumat.

Foorumi
Amusa Foorumin alta löydät mielenkiintoisia kulttuurijuttuja ja -uutisia. Sisältöjä Amusa Foorumille tulee neljästä keskeisestä lähteestä; 1) Amusan omana uutistuotantona, 2) Amusaan rekisteröityneiden luovien alojen toimijoiden syöttämänä, 3) valtakunnallisista uutissyötteistä ja 4) meille verkossa: http://uutinen.amusa.fi/ tai info a amusa.fi toimitetuista kulttuurijutuista.

Tapahtumakalenteri
Amusan kultturitapahtumakalenterista löydät kulttuurin ja luovien alojen tapahtumat niin omalta paikkakunnaltasi, omasta maakunnastasi kuin koko Suomen laajuisestikin. Omat tapahtumasi saat esille Amusan Tapahtumakalenteriin; 1) Rekisteröitymällä Amusan käyttäjäksi ja syöttämällä omat tapahtumasi sisäänkirjautumisen jälkeen itse järjestelmään, 2) menemällä julkiselle tapahtumien syöttölomakkeellemme täällä: http://ilmoita.amusa.fi/ tai 3) lähettämällä tapahtumatietosi Amusalle osoitteeseen: info a amusa.fi

Kulttuurin tekijät
Amusan kaikkein tärkeintä sisältöä ovat kotimaisten kulttuurin tekijöiden ja luovien alojen osaajien omat esittelysivut. Amusassa jokainen luovan alan toimija saa itsensä esille aina maksutta. Rekisteröidy vain Amusan käyttäjäksi ja syötä omat tietosi esille juuri silloin kun sinulle itselle parhaiten sopii. Kaikki sivustolla vierailevat pääsevät sitten vapaasti tutustumaan tarjontaasi. Ilmaisen Näyteikkuna-näkyvyyden lisäksi tarjolla on myös edullinen Galleria -näkyvyys, jonka avulla pääset esille Amusan lisäksi useassa paikassa niin verkossa kuin verkon ulkopuolellakin.

Verkkovaraani 2010