Galleria-näkyvyyspaketin tilaaminen

Galleria-näkyvyyspaketin tilaaminen on erittäin helppoa, eikä tilaamiseen tarvita maksu- tai luottokorttia, vaan tilauksen jälkeen järjestelmä lähettää tilaajan sähköpostiin tavallisen laskun. Galleria-näkyvyys tuo paljon etuja tilaajalleen, mutta maksaa vain 9,95€/kk.

Rekisteröitymisen jälkeen kaikki käyttäjät ovat aina automaattisesti Amusan ilmaisella Näyteikkuna-näkyvyystasolla. Maksullinen Galleria-näkyvyys pitää aina tilata erikseen. Gallerian voi tilata käyttöönsä kerrallaan joko kuuden tai kahdentoista kuukauden ajaksi ja uusi tilaus lisätään automaattisesti vanhan tilauksen perään. Eli uuden tilauksen voi tehdä milloin vain, eikä vanhan tilauskauden päättymistä tarvitse siis odottaa.

Jo Amusan näyteikkuna antaa käyttöösi loistavan näkyvyyden ja helpottaa tarjontasi löytymistä Internetin syövereistä. Suosittelemme kuitenkin kaikille huippuedullisen Galleria-näkyvyyden tilaamista, koska vain Galleria-käyttäjien tiedot näkyvät myös Amusan ulkopuolisilla verkkosivuilla sekä ruutukehissä. Luonnollisesti Galleria tarjoaa enemmän näkymismahdollisuuksia myös Amusan sisällä. Näyteikkuna ja Galleria näkyvyyspaketeista voit lukea lisää täältä: Näkyvyyspaketit ja niiden erot. Galleria-näkyvyyden voit tilata sisäänkirjautumisen jälkeen "Omien tietojen" "Tilaukset" -välilehdeltä.

Galleria-näkyvyyden tilaaminen lyhyesti


 1. Napsauta sivun yläreunasta "Kirjaudu" -painiketta, tai mene suoraan osoitteeseen: http://kirjaudu.amusa.fi/
 2. Napsauta sivun yläreunasta ”Omat tiedot” -painiketta.
 3. Mene alla olevan kuvan mukaiselle ”Tilaukset” -välilehdelle. (punainen soikio kuvassa)
 4. Sivun yläosasta näet tällä hetkellä voimassa olevan näkyvyyspakettitilauksesi (sininen nuoli). Jos olet uusi tilaaja näkyy tässä vain Näyteikkuna-näkyvyyden voimassa olo, jos taas olet tilaamassa jatkoa voimassa olevaan Galleria-tilaukseen, näkyy tässä nykyinen Galleria-tilauksesi.
 5. Alempaa sivulta (lila nuoli) löydät tilauslomakkeen Galleria-näkyvyyttä varten. Täytä kenttiin seuraavat tiedot:
  - Tuote: Valitse tästä ”Galleria-näkyvyyspaketti”
  - Määrä: Valitse tästä tilauksesi pituus, joko 6 tai 12 kuukautta.
  - Tarjouskoodi: Syötä tähän tarjouskoodi, jos sinulla on sellainen. Tarjouskoodin vaikutuksen hintaan näet ”Tilaa”-painikkeen painalluksen jälkeen tilauksesi yhteenvedosta ennen tilauksen lopullista hyväksymistä.
  - Tarjous: Tästä kentästä voi tarkistaa tällä hetkellä voimassa olevat tarjouskampanjat. Voit tiedustella kampanjoista Amusan tukipalvelusta: tuki a amusa.fi
  - Haluttu alkamisajankohta: Tähän voit valita haluamasi Galleria-näkyvyyden alkamisajankohdan. Tilauksesi pituus 6 tai 12 kuukautta lasketaan tästä päivämäärästä eteenpäin. Järjestelmä tarjoaa automaattisesti joko kuluvaa päivää (= Galleria avautuu sinulle heti) tai nykyisen Galleria-tilauksesi loppumispäivää (= uusi tilauksesi menee vanhan tilauksesi jatkoksi)
 6. Napsauta ”Tilaa”-painiketta. Tämän jälkeen sinulle näytetään vielä yhteenveto tilauksestasi. Hyväksy tilaus napsauttamalla painikkeesta.
 7. Saat laskun tilauksesi maksamista varten sähköpostiisi tai voit ladata laskun suoraan avautuvalta sivulta. Galleria-näkyvyyspaketti on nyt välittömästi käytössäsi, huomaat sen mm. näkyviin tulleista uusista sisältövälilehdistä.
 8. Syötä nyt lisää tietoa omasta toiminnastasi! Ja muista käydä maksamassa saamasi lasku.
 9. Muista lopuksi napsauttaa sivun yläreunasta ”Kirjaudu ulos” -painiketta!

Gallerian tilauslomake

Verkkovaraani 2010