Omien tiedotteiden ja uutisten julkaiseminen

Julkaisemalla tiedotteesi tai uutisesi Amusassa saat sen hetkessä laajaan levitykseen sekä koko verkkoyleisön - ja hakukoneiden - saataville. Julkaiseminen onnistuu usealla eri tavalla:

Vaihtoehto 1

Rekisteröitymällä Amusaan maksuttomalle Näyteikkuna -tasolle ja syöttämällä tiedotteen tai uutisen kohdassa ”Omat Tiedot” / ”Julkaisut”. (kts. alla olevassa kuvassa vaalea hiiren osoitinnuoli) Tiedotteen tai uutisen voit syöttää napsauttamalla linkkiä "Lisää uusi uutinen tai arvostelu". (kts. alla olevassa kuvassa sininen nuoli) Liittämällä mukaan uutiskuvia parannat juttusi kiinnostavuutta. Kaikki asialliset uutisjutut julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Maksullisen Galleria-tason käyttäjien uutisjutut julkaistaan heti. Sekä Näyteikkuna, että Galleria -käyttäjät voivat muokata omia uutisjuttujaan myöhemmin tällä samalla sivulla!

Lisää uutinen tai tapahtuma

Vaihtoehto 2

Syöttämällä uutisjutun tai tiedotteen Amusan julkiselle ilmoituslomakkeelle: http://uutinen.amusa.fi/ Kaikki asialliset uutisjutut julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Muista ladata mukaan myös uutiskuvat! Uutisjuttuja ei voi muokata jälkikäteen.

Vaihtoehto 3

Lähettämällä uutisjutun tai tiedotteen Amusan toimitukselle osoitteeseen: tiedotteet a amusa.fi . Toimituksemme julkaisee uutisjuttuja resurssiensa rajoissa.

Verkkovaraani 2010