Rekisteröityminen Amusaan

Kuten verkossa yleensäkin Amusan ja rekisteröityneiden käyttäjien sivuja voi kuka tahansa katsella vapaasti ja ilman rekisteröitymistä. Amusa on työkalu kulttuurin näkyvyyden ja löydettävyyden rakentamiseen. Rekisteröitymisen kautta kulttuuritoimijat saavat omat tietonsa näkyviin Amusaan. Rekisteröityminen onkin tarkoitettu kulttuurin, taiteen ja luovien alojen tuotteita tai palveluita tarjoaville henkilöille, yhdistyksille, kerhoille ja yrityksille. Tämän lisäksi Amusa tarjoaa työkaluja myös kuntien, taidetoimikuntien jne. kulttuurivastaaville. Rekisteröityminen Amusaan on aina ilmaista ja tapahtuu täyttämällä rekisteröitymislomake.

Rekisteröitymislomakkeen täyttämisen jälkeen saat lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen viestin, jossa on käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Niiden avulla pääset kirjautumaan verkkopalveluun ja täydentämään rekisteröitymislomakkeella syöttämiäsi tietoja tekstillä, kuvilla, äänillä ja videolla.

Kaikki rekisteröityneet käyttäjät menevät aina ensin ilmaiselle Näyteikkuna-näkyvyystasolle. Tämän jälkeen voi halutessasi tilata edullisen Galleria-näkyvyyden "Omien tietojen" "Tilaukset" -välilehdeltä. Amusan Galleria antaa sinulle laajemman näkyvyyden! Lue lisää täältä: Näkyvyyspaketit ja niiden erot

Muista ladata palveluun mahdollisimman paljon materiaalia itsestäsi. Vain kattavalla esittelyllä sinut voidaan löytää ja kuvat parantavat aina tarjontasi kiinnostavuutta. "Omien tietojen" "Ajankohtaiset" -välilehdellä pääset mm. julkaisemaan omia uutisiasi ja tapahtumiasi näkyviin Amusaan, ruutukehiin ja toisille verkkosivuille leviäviin webwidgetteihin.

Rekisteröityminen ja oman näkyvyyssivun luominen lyhyesti


  1. Napsauta "Rekisteröidy" -painiketta sivun yläreunasta, tai mene suoraan osoitteeseen: http://rekisteroidy.amusa.fi/
  2. Täytä avautuva rekisteröitymislomake ja klikkaa lopuksi ”Tallenna”. Rekisteröitymislomakkeen tietoja ei julkaista Amusassa.
  3. Napsauta sivun yläreunasta "Kirjaudu" -painiketta, tai mene suoraan osoitteeseen: http://kirjaudu.amusa.fi/
  4. Napsauta sivun yläreunasta ”Omat tiedot” -painiketta. Nyt voit vapaasti lisätä, poistaa ja muokata omien näkyvyyssivujesi tietoja.
  5. Muista lopuksi napsauttaa sivun yläreunasta ”Kirjaudu ulos” -painiketta!

Huomaathan, että omat näkyvyyssivusi aukeaa näkyviin Amusa Kulttuuritorille heti, kun olet täyttänyt rekisteröitymislomakkeen. Rekisteröityminen Amusaan on esitelty yksityiskohtaisesti alla olevassa videossa.

Video: Rekisteröitymislomakkeen täyttäminen
Sisällön tarkastaminen


Amusa jälkitarkastaa eli moderoi sivujen sisältöä ja varaa oikeuden muokata ja poistaa asiattoman sisällön. Jokainen rekisteröityjä vastaa itse palveluun lataamastaan sisällöstä. Lue tästä palvelun käyttöehdot.

Verkkovaraani 2010