Katso mainos - tuet Amusaa

Tilaa Uutiskirje!

Nyt saat kulttuurin suoraan sähköpostiisi! Pysyttele ajan tasalla siitä mitä kulttuurissa ja luovilla aloilla tapahtuu ja tilaa Amusan kuukausittainen uutiskirje.

Tilaa Uutiskirje Täältä!

Samalta sivulta voit myös tilata Amusan automaattisen uutiskirjeen, joka kertoo lyhyesti mitä omassa kaupungissasi, maakunnassasi tai jollakin tietyllä kulttuurin alalla tapahtuu.

Matka-Agentit, logolinkkiPop Jazz Konservatorio Animaatio

Tunnista ja voita uusi Fingerpori -albumi!

Tunnista neljä tuttua kotimaista taide-esinettä, teosta tai kohdetta. Kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan uunituore Pertti Jarlan Fingerpori 7 -sarjakuva-albumi.

Arvonta Fingerpori 7

Fingerpori 7. Pertti Jarla, Arktinen Banaani.


Osallistujien yhteystietoja käytetään vain arvonnan voittajan ratkaisemiseen ja yhteyden ottamiseen häneen. Jos osallistuja antaa siihen luvan, tiedottaa Amusa osallistujalle seuraavasta Amusan järjestämästä kilpailusta. Amusa ei myy, eikä jaa, osallistujien yhteystietoja. Kilpailun voittajan nimi ja paikkakunta julkaistaan Amusan verkkopalvelussa arvonnan jälkeen.


Edelliset voittajat


17.2.2014 - Chisun nimmarilla varustetun singlen voitti Sirpa Ylen, Helsingistä. Onnea voittajalle. Palkinto on postitettu.

20.12.2013 - Kari Hotakaisen Luonnon laki -kirjan voitti Simo Lehtinen, Jämsä ja Eino Grönin nimikirjoituksella varustetun Minun jouluni -levyn voitti Liisa Tuomiranta, Raahe. Onnea voittajille. Palkinnot on postitettu.

28.03.2013 - Laura Närhen nimmarilla varustetun Tuhlari-albumin voitti Mari Vuorinen, Mäntästä. Onnea Marille. Palkinto on postitettu.

26.10.2012 - Aarikan suunnittelijan nimmarilla varustetun Tori-tarjottimen voitti Pirjo Ala-Fossi, Kauhajoelta. Onnea Pirjolle. Palkinto on postitettu.

13.12.2011 - Arttu Wiskarin nimmarilla varustetun levyn voitti Riikka Ovasta, Seinäjoelta. Onnea Riikalle. Palkinto on postitettu.

24.8.2011 - Tarja Turusen nimmarilla varustetun My Winter Storm -levyn voitti Heikki Holopainen, Kuvansista. Onnittelu Heikille. Levy on postitettu.

Amusalaisia lähellä sinua


Huom: voit vaihtaa paikkakuntaa sivun vasemmasta ylänurkasta!


Verkkovaraani 2010