Pop Jazz Konservatorio AnimaatioMatka-Agentit, logolinkki

Ane Brun, Virpi Pahkinen ja Vaginamonologit Nordiskt Forumin kulttuuriohjelmassa

5.3.2014

Yhteispohjoismainen feministinen suurtapahtuma Nordiskt Forum tarjoaa kävijöille myös musiikkia, teatteria, taidetta ja elokuvaa.

Yhteispohjoismainen feministinen suurtapahtuma Nordiskt Forum tarjoaa kävijöille myös musiikkia, teatteria, taidetta ja elokuvaa.

Lay Low

Lay Low. Kuva: Oliver James

Nordiskt Forumissa Malmössä esiintyvät ensi kesänä 12.-15.6. muun muassa muusikot Ane Brun ja Lay Low sekä tanssija Virpi Pahkinen. Lisäksi mukana on pohjoismaiselle yleisölle tuntemattomampia nimiä kuten stand up -koomikko Shazia Mirza.

Nordiskt Forumin tavoitteena on käydä läpi tasa-arvopoliittinen tilanne ja kannustaa uuteen toimintaan. Konferenssin ohjelma ja keskustelu perustuvat YK:n naisten oikeuksien sopimukseen ja Pekingin toimintaohjelmaan. YK ei ole järjestänyt tasa-arvokysymyksiin ja naisten oikeuksiin keskittyvää maailmankonferenssia 20 vuoteen. Nordiskt Forumin tavoite on muodostaa uusia konkreettisia vaatimuksia, velvoitteita ja strategioita, jotka luovutetaan konferenssin lopuksi pohjoismaisille hallituksille.

Nordiskt Forum on keskustelua, väittelyä, kirjallisuutta, musiikkia ja elokuvaa sekä koulutusta tasa-arvon ja naisten oikeuksien edistämiseksi. Suuri tapahtuma-alue rakentuu Malmö Arenan ja MalmöMässanin ympärille. Nordiskt Forumin järjestävät 200 naisliikkeen organisaatiota Suomesta, Ruotsista, Norjasta, Tanskasta ja Islannista.

- Nordiskt Forum on jotain aivan ainutlaatuista. Olemme iloisia, että voimme muodostaa laajan feministisen kohtaamispaikan, jossa on tilaa sekä keskusteluille että erilaiselle kulttuuriohjelmalle. Tämäntyyppistä tapaamista ei ole järjestetty milloinkaan aiemmin ja olemme ylpeitä, että voimme samaan aikaan esitellä tärkeitä puhujia, kuten Margot Wallströmin ja Elisabeth Rehnin sekä tunnettuja artisteja kuten Ane Brunin, sanoo Nordiskt Forumin konferenssivastaava Caroline Matsson.

Nordiskt Forum Malmö - New Action on Women´s Rights

http://www.nf2014.org

Julkaisija: Amusa Kulttuuritori/JS (info a amusa.fi)

Takaisin

Kommentit

Lisää kommentti

Verkkovaraani 2010