Pop Jazz Konservatorio AnimaatioMatka-Agentit, logolinkki

Taidetta ja elämyksiä kaikille!

4.3.2016

Helsingin Jätkäsaareen tulossa taidehotelli. Tule mukaan, osta vastikkeitamme viedään yhdessä Art Hotel Helsinki hanketta eteenpäin!

Art Hotel Helsinki -hanke on ollut vireillä vuodesta 2012 lähtien. Projekti on mennyt koko ajan eteenpäin. Hankkeen primus motor ja äiti on Sari Poijärvi, joka on oman valokuvataiteilijauransa aikana vakuuttunut siitä, että taiteilijat tarvitsevat uusia paikkoja taiteelleen mutta myös mahdollisuuden ansaita lisää. Taidehotelli on tälle paras mahdollinen paikka, koska se tuo taiteen sinne, missä ihmiset jo ovat.
Aidossa taidehotellissa taide on hotellin sydän, ydin ja punainen lanka. Art Hotel Helsingin valovoimainen taiteilijajoukko koostuu suomalaisista nykytaiteilijoista. Jokainen taiteilija luo hotelliin oman nimikkohuoneensa ja vastaa kaikesta lattiasta kattoon, sängystä kirjoituspöytään. Asiakas yöpyy Art Hotel Helsingissä taideteoksen sisällä, taiteilijan luomassa maailmassa. Tällaista mahdollisuutta Suomessa tai Pohjoismaissa ei ole muualla.
Taidehotellissa taide on läsnä hotellin asiakkaiden ja kaupunkilaisten arjessa. Taide-elämyksiä voi kokea kahvia juodessa, lounasta nauttiessa tai illallisella. Hotellin julkisissa tiloissa sijaitsee myös galleria vaihtuvine näyttelyineen ja taidehotellin oma taidepuutarha. Omassa taidekaupassamme myymme taiteilijoidemme valmistamia taidetuotteita. Ensimmäinen omalla arthotelhelsinki-tavaramerkillä valmistettu tuotteemme on taide-t-paita, joka on ostettavissa vastikkeissamme!
Taidehotellin julkiset tilat ovat elävä ja räiskyvä kohtaamispaikka! Art Hotel Helsingin oma Jätkän katukarnevaali -tapahtuma myös tuo eloa ja iloa kulmille!
Art Hotel Helsingissä taide on kaikkialla rikkaudessaan, voimassaan ja koskettavuudessaan. Koska me uskomme, että taide-elämykset kuuluvat kaikille!


Julkaisija: Art Hotel Helsinki Oy (arthotelhelsinki a gmail.com)

Takaisin

Kommentit

Lisää kommentti

Verkkovaraani 2010