Sesam ProductionMatka-Agentit, logolinkki

Elisa Viihteen Kolmistaan on kotimaista komediaa – katso videohaastattelut!

7.8.2017

Elisa Viihde jatkaa kotimaisen komedian tukemista. Samuli Valkaman ohjaamassa Kolmistaan-sarjassa ovat pääosissa Pamela Tola, Eero Ritala ja Lauri Tilkanen. Amusa haastatteli koko kööriä.

Suomalaisen komedian tähti on aivan viime aikoina ollut nousussa, vaikka pitkään elettiin eräänlaista suvantovaihetta. Viime vuosina meitä ovat ilahduttaneet muun muassa Ketosen ja Myllyrinteen ja Siskonpedin kaltaiset sketsisarjat. Vanhoista kotimaisista helmistä mainittakoon puolestaan Studio Julmahuvi, Pulkkinen, Ihmebantu ja jopa Isänmaan toivot.

Eero Ritala

Eero Ritala. Kuva: Alchetron

Kolmistaan-sarja kuuluu Elisa Viihteen yksinoikeussisältöön, jossa on aiemmin nähty ilahduttamassa ainakin Sami Hedbergin tähdittämä Konttori. Kolmistaan kertoo kolmesta helsinkiläisestä nuoresta aikuisesta, joilla ennakkotietojen perusteella on vaikeuksia luopua huolettomuudestaan ja vapaudestaan. Kyseessä on roisia ja estotonta huumoria sisältävä sarja, jossa kuitenkin käsitellään oikeita teemoja ja esimerkiksi lapsen saapumista maailmaan. Sarjassa on 10 jaksoa, ja se saapuu Elisa Viihteeseen katsottavaksi joulukuussa.

Niin sanottu allekirjoittanut odottaa Kolmistaania (huono taivutus, mutta menköön) innolla, sillä omaan korvaan sarjalla on potentiaalia nousta erinomaisten Isänmaan toivojen manttelinperijäksi. Toistaiseksi on vaikea sanoa, kuinka samanlaista menoa on luvassa – eikä näitä sarjoja varmastikaan ole sinänsä syytä verrata toisiinsa –, mutta ainakin teemasto ja ohjaajan vihjailema, rajoja sopivasti rikkova asenne lupaavat hyvää.

Eero Ritalalla on yllättävä kaksoisolento suomalaisessa viihdekentässä
Pamela Tola vastaa kielitieteelliseen kysymykseen siitä, mitä sana ”tola” tarkoittaa

'


Ohjaaja Samuli Valkama vertailee elokuvaohjausta ja tv-ohjausta toisiinsa
Lauri Tilkanen kertoo, mikä häntä on viime aikoina pitänyt kiireisenä


Jouni Hakkarainen

Jouni Hakkarainen

Julkaisija: Amusa Kulttuuritori/M-JS (info a amusa.fi)

Takaisin

Kommentit

Lisää kommentti

Verkkovaraani 2010