Matka-Agentit, logolinkkiSesam Production

Otava julkaisee Kiira Korven elämäkerran

19.10.2017

Syksyllä 2018 ilmestyvän kirjan kirjoittaa kokenut urheilutoimittaja Jere Nurminen yhteistyössä Kiira Korven kanssa. Kirjassa avataan Suomen valovoimaisimpiin urheilijoihin lukeutuvan taitoluistelijan elämästä puolia, jotka vain hänen läheisimmät ystävänsä ja sukulaisensa ovat tähän asti päässeet näkemään.

"Haluan julkaista tarinani kirjan muodossa, koska olen saanut itse valtavasti oivalluksia ja voimaa luettuani muiden ihmisten elämäkertoja, ja nyt voin toivottavasti antaa niitä muille”, kertoo Kiira Korpi. ”Olen iloinen, että kirjan kirjoittajaksi valikoitui luontevasti Jere Nurminen, jolla on huikean taitoluisteluasiantuntemuksen lisäksi kyky sanoittaa hyvin elävästi elämäni eri käänteitä ja mieleni liikkeitä.

Kiira Korpi ja Jere Nurminen

Kiira Korpi ja Jere Nurminen. Kuva: Otava

Tämä kirja kertoo lukijalle millaista on elää maailmassa, jossa mikään ei tunnu koskaan riittävän ja oma mieli alkaa kääntyä salakavalasti itseä vastaan, sekä siitä miten näistä mielen punomista kahleista voi hiljalleen vapautua”, Korpi jatkaa.

"Olen erittäin otettu, että Kiira halusi minut kirjoittamaan tarinansa. Sain seurata Kiiran kilpauraa urheilutoimittajana hyvin läheltä. Kiiran tarina on paljon enemmän kuin tarina taitoluistelusta. Se on nuoren naisen kasvutarina julkisuuden, huippu-urheilun, koulun ja oman ankaran kunnianhimon ristiaallokossa. Kaikki ei ole ollut aina yhtä kaunista kuin Kiiran luistelu jäällä. Toivon, että Kiiran tarina auttaa ymmärtämään paremmin sitä mielenmaisemaa, joka täydellisyyteen pyrkivillä lahjakkuuksilla lajista riippumatta saattaa olla", kertoo Jere Nurminen.

Jere Nurminen on pitkän linjan toimittaja, joka on työskennellyt Yle Urheilussa tuottajana, uutispäällikkönä ja toimittajana vuodesta 2006 alkaen. Keväällä 2018 hän aloittaa Yleisradion viestinnästä vastaavana päällikkönä.

Julkaisija: Amusa Kulttuuritori/M-JS (info a amusa.fi)

Takaisin

Kommentit

Lisää kommentti

Verkkovaraani 2010