Sesam ProductionPop Jazz Konservatorio Animaatio

Haloo Helsinki! julkaisee uransa ensimmäisen nuottikirjan 20. lokakuuta

19.10.2017

”Laulut on tehty teitä varten” sisältää yhtyeen 25 suurinta hittiä nuotteina. Haloo Helsinki! julkaisee kirjan lisäksi Haloo Box! -kokoelman sekä aloittaa areenakiertueen 20.10.

Suomen suurin yhtye Haloo Helsinki! julkaisee perjantaina 20.10. uransa ensimmäisen nuottikirjan ”Laulut on tehty teitä varten”. Kirja sisältää yhtyeen 25 suosituimman kappaleen melodiat, sanat ja soinnut. Nuottien ohessa bändin jäsenet kertovat tarinoita ja fiiliksiä biisien syntyhetkiltä uran alusta lähtien. Mukana on myös ennennäkemättömiä valokuvia bändin uran varrelta.

Haloo Helsinki!

Kuva: Sony Music

Kirjan lisäksi Haloo Helsinki! julkaisee 20.10. koko yhtyeen 10-vuotisen uran kattavan Haloo Box!:n, joka sisältää yhtyeen kaikki kuusi albumia ja 20 biisin bonus-cd:n. Dvd:llä nähdään Hulluuden Highway- ja Saku Arena -dokumentit, sekä Saku Arena -konsertti kokonaisuudessaan.

Haloo Helsinki! tekee 10-vuotisen uransa kunniaksi massiivisen Hulluuden Highway -areenakiertueen, joka käynnistyy 20.10. ja kattaa 10 kaupunkia. Yhtyeen uran suurin kiertue huipentuu Helsingin Hartwall Areenalle 2.12.2017.

Haloo Helsinki! on julkaissut 6 albumia, joita on myyty yhteensä yli 300 000 kappaletta. Yhtyeen kappaleita on kuunneltu streamauspalveluissa yli 120 miljoonaa kertaa ja musiikkivideoita katsottu yli 55 miljoonaa kertaa. Saavutuksiin kuuluu lisäksi mm. 6 Emma-palkintoa, 10 radiolistan ykkössingleä sekä lähes 700 keikkaa. Yhtyeen hitteihin kuuluvat mm. ”Rakas”, ”Hulluuden Highway”, ”Beibi”, ”Kuussa tuulee”, ”Pulp Fiction”, ”Vihaan kyllästynyt”, ”Kiitos ei ole kirosana”, ”Huuda!”, ”Maailman toisella puolen”, ”Vapaus käteen jää” ja ”Maailma on tehty meitä varten”.

http://www.haloohelsinki.fi

http://www.instagram.com/haloohelsinki_official

http://www.facebook.com/haloohelsinkiJulkaisija: Amusa Kulttuuritori/M-JS (info a amusa.fi)

Takaisin

Kommentit

Lisää kommentti

Verkkovaraani 2010