Matka-Agentit, logolinkkiSesam Production

Urheilun nousuja ja laskuja -kirja tarjoaa urheilun henkilöhistoriaa ja suuria tunteita

24.10.2017

Arto Terosen ja Jouko Vuolteen teos Urheilun nousuja ja laskuja (Kirjapaja) jatkaa tekijöiden suosittua Kiveen hakatut -sarjaa, jossa he kertovat suomalaisten urheilusankareiden ja urheilumaailman taustavaikuttajien elämästä, menestyksen riemusta ja karvaista tappionhetkistä.

Uudessa teoksessa mukana on useita hiljattain edesmenneitä urheilijoita ja urheiluvaikuttajia, kuten Matti Hagman, Aki Hintsa, Aarne Honkavaara, Paavo Noponen ja Matti Pulli. Kirjaa varten on haastateltu muun muassa heidän omaisiaan, ystäviään ja kollegoitaan.

Urheilusta muistamme monia tähtihetkiä. Muistoihin jäävät voitot ja ainutkertainen tunnelma, vaikkapa selostajan tunteikas kuvaus tapahtumista. Mieliin painuvat myös epäonnistumisen ja tappion hetket. Teos kertoo siitä, millaisia ovat ihmiset noiden urheilumuistojemme takana.

Urheilun nousuja ja laskuja on myös aikamatka suomalaiseen elämänmenoon niin urheilukentillä ja -kaukaloissa kuin kotikatsomoissa. Se tarjoaa lukuelämyksen kaikille urheilun ystäville.

Arto Teronen ja Jouko Vuolle ovat kokeneita urheilutoimittajia, jotka ovat tehneet Kiveen hakatut -radiosarjaa ja viisi aiempaa Kiveen hakatut -kirjaa. He ovat kirjoittaneet yhdessä myös monta muuta teosta, joista viimeisin on Syntymälahjana Suomi. Itsenäisyyden lapsia (2016).Julkaisija: Amusa Kulttuuritori/M-JS (info a amusa.fi)

Takaisin

ARto Teronen ja Jouko Vuolle, Urheilun nousuja ja laskuja

Arto Teronen ja Jouko Vuolle, Urheilun nousuja ja laskuja. Kirjapaja

Kommentit

Lisää kommentti

Verkkovaraani 2010