Pop Jazz Konservatorio AnimaatioSesam Production

Siipirikkoja ja matriarkkoja eli kuule meitä Kaija Koo

3.11.2017

Miisa Lindénin uutuusnäytelmä tulee ensi-iltaan 8.11. Kuopion kaupunginteatterissa ja on syksyn odotettu kantaesitys.

Miisa Lindénin käsikirjoittama ja ohjaama Siipirikkoja ja matriarkkoja eli kuule meitä Kaija Koo on hulvaton, mutta koskettava hyvän mielen komedia, joka tuo Minna-näyttämölle kuusi yllättävään tilanteeseen joutuvaa naista. He ovat osallistumassa itsenäistä suomalaista naista juhlivaan gaalaan, mutta ikävien sattumien vuoksi tämä satumainen spektaakkeli on jäämässä heiltä näkemättä ja kokematta. Sukupuolisen tasa-arvon nimissä mieshahmojakaan ei ole unohdettu tässä paljon musiikkia ja tanssiakin sisältävässä esityksessä.

Siipirikkoja ja matriarkkoja eli kuule meita Kaija Koo

Kuva: Kuopion kaupunginteatteri

Siipirikkoja ja matriarkkoja eli kuule meitä Kaija Koo on Miisa Lindénin viides ohjaus Kuopioon ja kolmas kantaesitys. Hänen aiempia, erittäin hauskoja ja suosittuja Kuopion kantaesityksiään olivat Rotunaenen ja Aekuset Naeset.

Nyt kantaesitettävän, suomalaisen naisen sulaan ytimeen sukeltavan näytelmän lavastuksesta ja puvustuksesta vastaa Marie Antikainen, äänisuunnittelu on Antti Puumalaisen, valosuunnittelijana on Lassi Kröger ja koreografia on Marjo Hämäläisen käsialaa. Rooleissa nähdään Katri-Maria Peltola, Virpi Rautsiala, Ritva Grönberg, Seija Pitkänen, Sari Harju ja Johanna Jauhiainen sekä Eino Heiskanen.

Julkaisija: Amusa Kulttuuritori/M-JS (info a amusa.fi)

Takaisin

Kommentit

Lisää kommentti

Verkkovaraani 2010