Matka-Agentit, logolinkkiSesam Production

Helmikuussa uudentyyppinen Elisa Viihteen alkuperäissarja – päärooleissa Seksikäs-Suklaa ja Dosdela

15.12.2017

Elisa Viihde julkaisee helmikuussa uuden alkuperäissarjan Supisuomalaiset. Neliosaisen minisarjan päärooleissa esiintyvät huippusuositut artistit ja tubettajat: Luyeye “Seksikäs-Suklaa” Konssi ja Hanad “Dosdela” Hassan. Sivurooleissa nähdään muun muassa Makwan Amirkhani, Musta Barbaari, Juha Mieto, Prinssi Jusuf sekä tubettajat Arttu Lindeman, Jaakko Parkkali ja Karoliina Tuominen.

Uudentyyppinen minisarja koostuu neljästä 15-minuuttisesta jaksosta, jotka tulevat katsottavaksi 1. helmikuuta vain Elisa Viihteessä. Sarja yhdistelee mielenkiintoisella tavalla faktaa ja fiktiota: jokainen jakso sisältää sekä käsikirjoitetun komediaosuuden että keskustelu- tai realityosuuden, jossa kaikenlaista voi sattua.

Supisuomalaiset

Credit: Bonzu Media Productions

Supisuomalaiset on ensimmäinen Elisa Viihteen alkuperäissarja, jonka päätähdet ovat tubettajia. Järjestyksessään Supisuomalaiset on Elisa Viihteen 9. alkuperäissarja: aiemmin ilmestyneitä alkuperäissarjoja ovat muun muassa Downshiftaajat, Ismo, Konttori, Pää edellä sekä tänään 14.12. julkaistava Kolmistaan.

Sarjassa Seksikäs-Suklaan ja Dosdelan esittämä kaksikko joutuu Kelan työllistämiskurssille leväperäisen levytuottajan tehtyä heille oharit. Kurssi heittää heidät suomalaisuuden ytimeen tanssilavoille, jääkiekkokaukaloihin ja tapaamaan monenlaisia suomalaisia. Sarjan muissa rooleissa esiintyvät muun muassa Makwan Amirkhani, Musta Barbaari, Juha Mieto, Prinssi Jusuf sekä tubettajat Arttu Lindeman, Jaakko Parkkali ja Karoliina Tuominen.

– Elisa Viihteen asiakkaat rakastavat kotimaisia sarjoja ja komedioita. Kehitämme jatkuvasti ohjelmatarjontaamme asiakkaidemme mieltymysten mukaisesti. On hienoa päästä tukemaan myös kokeilevampaa tekemistä, ja tarjota samalla uusille tekijöille mahdollisuus tavoittaa uusia katsojia. Uudentyyppisen sisällön eksperimentoinnit ovat luonnollista jatkoa Elisa Viihteen useiden vuosien merkittäville panostuksille kotimaisiin elokuviin ja alkuperäissarjoihin, sanoo Elisa Viihteen sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela.

Sarjan tuottaja Julius Repo iloitsee uudesta yhteistyöstä ja Elisa Viihteen tarjoamasta mahdollisuudesta löytää uusia yleisöjä suosittujen artistien ja tubettajien sisällöille.

– Olemme erittäin iloisia yhteistyöstä Elisa Viihteen kanssa. Kaikki on ollut saumatonta alusta asti, sillä rakensimme heti alussa Elisa Viihteen kanssa yhteisen vision tuotannolle ja saimme paljon tukea sen toteuttamisessa. Mielestämme Elisa Viihde on paras esityspaikka Supisuomalaiset-sarjalle ja se tuo varmasti uusia katsojia ja faneja viihdeartisteillemme, Repo kertoo.

Seksikäs-Suklaa on innoissaan päästessään jakamaan kokemuksiaan kohtaamistaan yhteiskunnan paineista. Vaikka sarja on komedia, kohdataan sarjassa tilanteita, jotka voivat oikeassakin elämässä hämmentää niihin törmääviä.


Julkaisija: Amusa Kulttuuritori/M-JS (info a amusa.fi)

Takaisin

Kommentit

Lisää kommentti

Verkkovaraani 2010