Sesam ProductionMatka-Agentit, logolinkki

Arctic Design Week täyttää 10 vuotta

21.12.2017

Maailman pohjoisin designviikko juhlii pyöreitä vuosia helmikuussa. Järjestyksessään kymmenes Arctic Design Week järjestetään Rovaniemellä 19.–25. helmikuuta 2018 .

Arctic Design Week kokoaa yhteen ihmisiä eri taustoista, toimialoista ja maista, pyrkii antamaan tuoreen näkökulman muotoilulle ja korostaa muotoilun tärkeää roolia arjessamme.

Arctic Week Design Week

Viikon puhujia. Kuva: Arctic Design Week

Juhlavuonnaan Arctic Design Week tarjoaa keskustelutilaisuuksia ja työpajoja muotoilun parissa, näyttelyitä, pop up -tiloja, Arctic Fashion Shown, herkullisia ruokailuelämyksiä ja monia muita tapahtumia.

Viikon kohokohtana on Mish Mash -tapahtuma. Se on arktinen elämys, joka yhdistää toiminnan ja muotoilun workshopeissa. Yrittäjille ja muotoilijoille tarkoitetun seminaarin teemana on "Thinking Outside The Box".

” Mish-mash tarkoittaa sekameteliä ja sopii siksi kuvaamaan erilaisia näkemyksiä, tarinoita ja ihmisiä ”luovaksi sekameteliksi” . MISH MASH -seminaarimme pyrkii inspiroimaan yrittäjiä ja suunnittelijoita kehittämään yritystoimintaa innovatiiviseen suuntaan muotoilun ja luovuuden avulla”, kertoo muotoiluviikon tuottaja, rovaniemeläinen Julius Oförsagd Arctic Factorystä.

Torstaiaamun Mish Mash seminaarissa esittelee viisi oman alansa tunnettua puhujaa. ​ muun muassa Sulapac Oy:n toimitusjohtaja ja perustaja Suvi Haimi, Fazerin Riikka Sjöholm, muotoilija Teemu Pohjola sekä Dan Hesketn, joka työskentelee brändistrategistina Huddlylla. Hänellä on aiempaa kokemusta usealta eri sektorilta, kuten myynnistä ja markkinoinnista Fortune 500 -yhtiössä, startup-yrityksen perustamisesta ja toimitusjohtajana olosta menestyksekkäässä yrityksessä. Hän on myös kiertänyt maailmaa ammattilaismuusikkona ja lauluntekijänä yli kuuden vuoden ajan. Dan tuo Arctic Design Weekille uniikin tarinankertomisen tapansa.

Tälläkin kertaa Arctic Design Weekillä ovat mukana vuosien varrella suosikeiksi nousseet designtapahtumat näyttelyistä, putiikkiin, brunssiin ja dinneriin.

Rovaniemen kaupungin ja Rovaniemen Kehitys Oy:n järjestämän viikon tarkoitus on tuoda arktisen alueen luovan talouden osaajat yhteen, auttaa yrityksiä hyödyntämään muotoilua bisneksessä sekä kehittää elämää arktisella alueella kestävästi muotoilua hyödyntäen.

Arctic Design Week 2018 19.–25.2.2018 http://www.arcticdesignweek.fi


Julkaisija: Amusa Kulttuuritori/M-JS (info a amusa.fi)

Takaisin

Kommentit

Lisää kommentti

Verkkovaraani 2010