Pop Jazz Konservatorio AnimaatioSesam Production

Seksikäs-Suklaan & Dosdelan uutuussinkku Jari Sillanpää - vauhdikas alku uuteen vuoteen

2.1.2018

Viihteen monitoimimiehet Seksikäs-Suklaa & Dosdela ottivat nopean lähdön tapsantansseihin 26.12. julkaisemalla luultavasti koko vuoden vauhdikkaimman kappaleen Jari Sillanpää.

Nopeasti yleisönsä löytänyt biisi kiitää parasta aikaa ylöspäin Suomen Spotifyn soitetumpien kappaleiden listaa. Sinkun B-puolena julkaistiin Mis asun –niminen kappale, joka tullaan kuulemaan myös helmikuussa 2018 ensi-iltansa saavassa Varasto 2 –elokuvassa. Biisillä feattaa myös Bandida-jättihitistä tuttu VG+.

Seksikäs-Suklaa ja Jari Sillanpää

Kuva: Sony Music

Idea Jari Sillanpää –biisi syntyi osittain syyskuussa koko Suomen kansaa kohauttaneiden tapahtumien myötä, osittain kaverin heittämästä läpästä. Lisämaustetta kappaleelle antoivat myös somessa suositut vauhti-aiheiset meemit: ”Ajatus tähän biisiin lähti siitä, kun kaveri heitti ohi mennen, että tänää mennä niin vauhdilla yöhön! Se kuulosti hauskalta ja muistan kun olin itsekin törmännyt aiemmin sellaisen meemin. Kun biisissä sanotaan vauhdilla, sillä meinataan, että kaikki mitä tehdään, tehdään täysillä vaikka kuinka väsyttäis! Mieti sitä olet tehnyt ylitöitä ja valvonut öitä ja seuraavana päivänä taas pitää herää aikaisin. Kun se vapaa viikonloppu vihdoin koittaa, sä tiedät hyvin mihin se menee!” Seksikäs-Suklaa kertoo.

Myös Rasmus Hauta-Ahon kappaleelle tekemä tuotanto kolahti artisteihin ja sopi biisiin kuin nappi silmään: ”Biitti kuulosti ihan Jarilta” kaksikko kommentoi.

Hiljattain Monspin riveihin siirtyneet artistit suunnittelevat tulevalle vuodelle 2018 paljon hauskaa ja erilaista, mutta rehellistä musiikkia. Helmikuun alusta kaksikko nähdään pääosissa Elisa Viihteellä starttaavassa alkuperäissarjassa Supisuomalaiset.


Julkaisija: Amusa Kulttuuritori/M-JS (info a amusa.fi)

Takaisin

Kommentit

Lisää kommentti

Verkkovaraani 2010