Pop Jazz Konservatorio AnimaatioSesam Production

Antti Ketosen single menestyy - kovaa radiosoittoa ja kohta kultaa

22.1.2018

Supersuositun Neljänsuora -yhtyeen laulajan Antti Ketosen soolosingle Olisitpa sylissäni julkaistiin elokuun lopussa. Biisin tarina vain kasvaa, ja nyt se on noussut radioiden kahdeksanneksi soitetuimmaksi kappaleeksi! Olisitpa sylissäni ylittää pian kultarajan myös Spotifyssa.

- En olisi uskaltanut kuvitella biisille näin huikeaa menestystä. On sanoinkuvaamattoman mahtava tunne, kun kappale alkaa elää omaa elämäänsä ja nousee puoli vuotta julkaisun jälkeen listoilla noin korkealle. Olen paljon tien päällä ja on makeeta kuulla keikkareissuilla omaa biisiä useammaltakin radiokanavalta, Antti iloitsee.

Antti Ketonen

Kuva: Warner Music Finland

Antti oli pohtinut soolouran kokeilemista aiemminkin, mutta Tähdet, tähdet -ohjelmaan osallistuminen rohkaisi toteuttamaan ajatuksen.

Olisitpa sylissäni -kappale kertoo tulikuuman rakkauden menettämisestä. Antti Ketosen tulkinnassa kuullaan pakahduttavaa ikävää, polttavaa kaipausta, odotusta sekä toivoa tulevaisuudesta. Samuli Sirviön (mm. Ellinoora) tuottaman kappaleen on tehnyt Lauri Tähkä, ja hänen lisäkseen sitä oli sanoittamassa Sinikka Svärd.

- Biisin tekeminen oli antoisaa. Sain Latelta neuvoja, paljon ajateltavaa ja lähestymiskulmaa kappaleeseen. Studiossa kaikki loksahti maagisesti paikalleen, Antti jatkaa.


Julkaisija: Amusa Kulttuuritori/M-JS (info a amusa.fi)

Takaisin

Kommentit

Lisää kommentti

Verkkovaraani 2010