Matka-Agentit, logolinkkiPop Jazz Konservatorio Animaatio

Kauhuromaanikilpailussa haetaan uusia, kunnianhimoisia kirjoittajia

24.1.2018

Karisto julistaa alkaneeksi suuren kauhuromaanikilpailun. Kilpailussa haetaan kauhuromaania tai psykologista trilleriä, joka saa lukijan sydämen lyömään nopeammin ja nostaa hiukset pystyyn. Kauhua voi lähestyä joko lajitietoisesti tai pyrkiä yllättämään tuomariston.

Kilpailun tuomareina toimivat kauhukirjailija Marko Hautala, elokuvaohjaaja Joona Tena ja Kariston kustannustoimittaja Minna Klapuri.

Karisto kirjoituskilpailu

Kuva: Karisto

"Kauhukirjallisuus oli Suomessa pitkään marginaali-ilmiö, vaikka kyseessä on vanha ja perinteikäs kirjallisuuden laji”, sanoo kauhukirjailija Marko Hautala. ”Toivottavasti tämä kilpailu nostaa esiin uusia, kunnianhimoisia kirjoittajia!"

Kilpailuun voivat osallistua niin aiemmin julkaisseet kuin julkaisemattomatkin kirjoittajat. Voittajakäsikirjoitus palkitaan 5000 euron palkinnolla. Kilpailun tulokset julkistetaan kesäkuussa 2019. Voittajateos julkaistaan vuonna 2020.

Käsikirjoituksen voi lähettää viestin liitetiedostona pdf-muodossa viimeistään 31.10.2018 osoitteeseen kustannusliike a karisto.fi. Viestin otsikoksi teksti ”Kauhuromaanikilpailu”. Kilpailuun osallistutaan nimimerkillä, joten merkitse liitetiedostoon nimimerkkisi ja kirjoita nimesi ja yhteystietosi varsinaiseen sähköpostisaatteeseen.

Lisätiedot: kustannustoimittaja Minna Klapuri, minna.klapuri a karisto.fiJulkaisija: Amusa Kulttuuritori/M-JS (info a amusa.fi)

Takaisin

Kommentit

Lisää kommentti

Verkkovaraani 2010