Matka-Agentit, logolinkkiSesam Production

Mikko Kuustoselta uusi single

2.2.2018

Tänään julkaistava ’Revitty taivas’ siivittää miehen kohti maaliskuun kiertuetta.

”Eräs ystäväni kysyi viime syksynä uskallanko olla onnellinen. Tämä on tavallaan ’Revitty taivas’ - biisin ydinkysymys. Uskallus olla totta, hyväksyä ja rakastaa. Rikkinäisyydestä ja keskeneräisyydestä huolimatta.”

KUUNTELE: https://lnk.to/Revitty-taivasTi

Viime vuonna musiikillisen hiljaiselon uudella Agricolankatu 11 –albumilla ja sitä seuranneilla loppuunmyydyillä konserteilla katkaissut Mikko Kuustonen julkaisee tänään uutta musiikkia. Uusi Revitty taivas –niminen kappale on tuttuun tapaan Mikko Kuustosen omaa käsialaa.

Mikko Kuustonen

Kuva: Sony Music

Tunnelmallinen kappale on tehty saman bändin ja tiimin kanssa kuin viime vuoden paluulevy ja konsertit. Myös tuottaja Aki Sihvonen oli mukana jo viime kerralla. Viime vuoden paluulevy toi Kuustoselle ehdokkuudet myös tämän viikonlopun Iskelmä- ja Emma gaaloissa.

Paluu konserttilavoille pitkän tauon jälkeen oli innostavaa mutta myös äärimmäisen kuumottavaa.

"Kukaan ei voinut tietää yleisön reaktioita. Tilanne lähti kuitenkin lentoon jo ensimmäisistä keikoista uuden bändin kanssa ja huipentui loppuunmyytyihin saleihin. Jo tien päällä tuli selväksi että haluamme jatkaa ja tehdä uutta musaa. Biisien kirjoittaminen on ollut vielä luontevampaa nyt kun uuden bändin luonne ja monipuolisuus soi takaraivossa", kertoo Mikko Kuustonen tunnelmistaan.

Singlen julkaisua seuraa maaliskuussa starttaava ainutlaatuinen kiertue. Seitsemän iltaa –niminen kiertue pitää sisällään konsertit Järvenpäässä, Turussa, Hämeenlinnassa, Lahdessa, Helsingissä, Lappeenrannassa ja Tampereella. Seitsemän iltaa -konsertissa kuullaan uutta musiikkia sekä rakastetuimpia hittejä tuorein sovituksin. Seitsemän iltaa -konserttisarja on Mikko Kuustosen ainoa tämän vuoden kiertue.

"Haluamme tuoda konserttisaleihin saman läsnäolon, joka toteutuu treenikämppien tai olohuoneiden soittoringissä. Kyse on kommunikaatiosta ja intensiteetistä. Parhaat konserttikokemukset syntyvät puhuttelevuudesta ja yllätyksellisyydestä. On taatusti sekä kuulijoiden että taiteilijoiden etu jos jokainen ilta rakentuu ainutlaatuiseksi. Tämä toteutuu rakentamalla sovitukset ja lavakattaus eläväksi, loppu on kuuntelua ja heittäytymistä", toteaa Mikko Kuustonen

Mikko Kuustonen – Seitsemän iltaa -kiertue 2018
Ke 7.3.2018 Järvenpäätalo
Pe 9.3.Logomo, Turku
La 10.3.Verkatehdas, Hämeenlinna
Ke 14.3.Sibeliustalo, Lahti
To 15.3.Hyvinkääsali
Pe 16.3.Finlandia-talo, Helsinki
La 17.3.Lappeenrantasali
Ma 26.3.Tampere-talo

Kiertuekokoonpano:
Mikko Kuustonen (laulu, kitara)
Riku Karvonen (kitara)
Pauli Halme (kitara)
Juha Kuoppala (koskettimet)
Jaakko Kämäräinen (basso)
Mikko Kaakkuriniemi (rummut)
Mirkka Paajanen (taustalaulu)

Mikko Kuustonen (s. 4.3.1960) on helsinkiläinen lauluntekijä, esiintyvä artisti ja tv-persoona. Hän on julkaissut 13 sooloalbumia sekä lukuisia yhteislevytyksiä. 1970-luvun lopussa alkaneen uransa aikana Mikko Kuustonen on palkittu mm. Kultainen Venla- ja Emma-tunnustuksilla, Itsenäisyyden Juhlarahaston kunniapalkinnolla ja Juha Vainion rahaston sanoitajapalkinnolla. Hänen albumeistaan kuusi on ylittänyt kultalevyrajan ja kaksi myynyt platinaa.

Mikko Kuustosen tunnetuimpia kappaleita ovat ”Aurora”, ”Taivas varjele”, ”Kaktusviinaa” ja ”Enkelit lentää sun uniin”. Kuustonen on toiminut aktiivisesti myös ihmisoikeuksien puolustajana kirjoittaen, luennoiden ja tuottaen tv-dokumentteja kehitysmaista. Lisäksi mies on toiminut YK:n hyväntahdon lähettiläänä vuodesta 1998.

Julkaisija: Amusa Kulttuuritori/M-JS (info a amusa.fi)

Takaisin

Kommentit

Lisää kommentti

Verkkovaraani 2010