Sesam ProductionMatka-Agentit, logolinkki

Tanssin talo hakee johtajaa

7.2.2018

Helsingin Ruoholahteen vuonna 2020 avattavalle Tanssin talolle haetaan johtajaa. Haku on auki 4. maaliskuuta saakka.

Tanssin talon johtajan tehtävänä on muun muassa luoda talolle hyvät toimintaedellytykset, lisätä tanssitaiteen näkyvyyttä ja rakentaa vahvat suhteen yhteistyökumppaneihin sekä yhteiskunnallisiin toimijoihin ja päättäjiin.

Tanssin talo

Kuva: Tanssin talo

Valittavalta henkilöltä odotetaan kulttuurialan hyvää tuntemusta, ja hänellä on oltava näyttöä liiketoiminnan ja asiantuntijaorganisaation kokonaisvaltaisesta johtamisesta.

Pesti täysin uudenlaisen ja vasta rakentumassa olevan kulttuuriorganisaation keulakuvana tulee olemaan vaativa ja se edellyttää hyvien, strategisten johtamistaitojen lisäksi myös luovuutta ja hyvää henkilöstö- ja asiantuntijajohtamista.

– Haemme avarakatseista ja innovatiivista johtajaa, joka tunnistaa tanssin kulttuurisen ja yhteiskunnallisen potentiaalin ja vahvistaa sen asemaa Tanssin talon toiminnan kautta, Tanssin talo ry:n puheenjohtaja Sanna Rekola kiteyttää.

Hakuprosessia hoitaa tehtävään kilpailutettu rekrytointityritys Mercuri Urval, jolla on kokemusta vaativista johtajarekrytoinneista myös kulttuurin puolella.

Kevään 2018 aikana Tanssin talo avaa myös ohjelmapäällikön haun. Ohjelmapäällikkö tulee työskentelemään johtajan ohjelmavastuullisena työparina ja hänen vastuullaan tulee olemaan ohjelmiston laaja-alainen kehittäminen sekä ohjelmasuunnittelutiimin vetäminen.

Lisäksi tänä vuonna rekrytoidaan markkinointi- ja viestintäpäällikkö, ja ensi vuoden alussa valmistaudutaan rekrytoimaan talon tekniikasta vastaava henkilö.

Uuden johtajan valinnan myötä tanssin talo -hanketta vuodesta 2011 lähtien luotsannut Hanna-Mari Peltomäki jättää tehtävänsä.

– Tämä on luonnollinen kohta johtajan vaihdokselle. Nyt on aika siirtää vastuu uusille ihmisille. Omat tavoitteeni Tanssin talon suhteen ovat toteutuneet – hanke on saanut poliittisen päätöksen ja talon rakentaminen aloitetaan kesällä. Tulevan johtajan vuoro on viedä rakennusprojekti loppuun ja talo toimintaan, Peltomäki sanoo.

Tanssin talon rakentamisen on määrä alkaa kesällä 2018 ja talo avaa ovensa Helsingin Ruoholahdessa Kaapelitehtaalla vuonna 2020.

Johtajan hakuilmoituksen löydät tästä

https://www.mercuriurval.com/fi-fi/opportunity/?jobadid=52182&refno=FI-12233


Julkaisija: Amusa Kulttuuritori/M-JS (info a amusa.fi)

Takaisin

Kommentit

Lisää kommentti

Verkkovaraani 2010