Sesam ProductionPop Jazz Konservatorio Animaatio

Chisu vierailee uudella musiikkivideollaan Kääntöpiste-elokuvan maailmassa

9.2.2018

Suomen suosituimpiin artisteihin kuuluva Chisu on julkaissut tuoreen I Walk The Line -singlensä musiikkivideon tänään 9.2.2018.

Laulajan ensimmäinen englanninkielinen kappale kuullaan Simo Halisen ohjaamassa ja käsikirjoittamassa Kääntöpiste-elokuvassa (ensi-ilta 2.3.), ja myös musiikkivideolla liikutaan intensiivisen draaman kuvissa ja tunnelmissa. Videon on ohjannut muun muassa Korso-elokuvastaan (2014) tunnettu Akseli Tuomivaara ja kuvannut Juge Heikkilä.

Katso musiikkivideo tästä:Chisu teki versionsa Johnny Cashin hitistä jo vuosia sitten, mutta sopiva paikka julkaisulle löytyi vasta Kääntöpiste-elokuvan ääniraidalta.

Talviseen Ouluun sijoittuvassa Kääntöpisteessä Euroopan halki vaeltanut Francis (David Nzinga) pakenee junalla Helsingistä pohjoiseen. Sattuma ajaa hänet samoille raiteille maailman kovettaman Jeren (Samuli Vauramo) sekä omaa pakomatkaansa tekevän Veran (Laura Birn) kanssa.

Chisu

Chisu. Kuva: soundi.fi

Kolmen parempaa elämää tavoittelevan ihmisen kohtaloista kertova Kääntöpiste on Simo Halisen kolmas pitkä näytelmäelokuva. Sen ovat tuottaneet Liisa Penttilä-Asikainen ja Pete Eklund Kaiho Republicista, ja sen levityksestä vastaa B-Plan Distribution.

Julkaisija: Amusa Kulttuuritori/M-JS (info a amusa.fi)

Takaisin

Kommentit

Lisää kommentti

Verkkovaraani 2010