Sesam ProductionPop Jazz Konservatorio Animaatio

Riemukas lastennäytelmä Karkumatkalla musiikkiteatteri Kapsäkissä maalis-toukokuussa 2018

14.2.2018

Musiikkiteatteri Kapsäkissä nähdään tänä keväänä riemastuttava lastenteatteriproduktio Karkumatkalla, joka kertoo tarinan K.Arhusta, pikkuruisesta peikosta ja heidän yhteisestä matkastaan. Tosin he eivät ehkä tiedä itsekään, minne ovat menossa eivätkä oikein muistakaan, mistä ovat tulossa. Voivatko he olla ystäviä, vaikka ovat niin erilaisia?

Karkumatkalla-näytelmän ensi-ilta on lauantaina 3.3.2018 ja näytökset jatkuvat lauantaihin 26.5.2018 saakka Musiikkiteatteri Kapsäkissä. Esityksen kenraaliharjoitus sekä lehdistötilaisuus järjestetään 2.3.2018. Siitä löytyy lisätietoa viestin lopusta.

Karkumatkalla

Kuva harjoituksista. Näyttelijät eivät ole rooliasuissa. Kuva: Kapsäkki

Kauniin ja riemastuttavan, lapsille ja aikuisille sopivan sadun on käsikirjoittanut ja ohjannut Eeva Rantinoja, joka myös tuottaa produktion. Hän on tuottanut aiemmin muun muassa suositun ja paljon puhutun Lasten Hevimusikaalin.

Lavalla nähdään näyttelijät Kristiina Puukko ja Anna Ranta. Näytelmän visuaalisesta suunnittelusta vastaa Outi Höylä, joka tunnetaan mm. Hevisaurusten pukusuunnittelijana. Valo- ja äänimaailman ovat loihtineet Marko Pakarinen ja Anssi Routanen.

Kristiina Puukko ja Anna Ranta ovat kokeneita lastenteatterinäyttelijöitä ja heillä on vankka kokemus myös komiikan tekemisestä. Anna Ranta opettaa improvisaatiota ja hän on opiskellut fyysistä teatteria Madridissa. Lisäksi hän on kouluttautunut sairaalaklovniksi. Kristiina Puukko on opiskellut muiden opintojen lisäksi klovneriaa, akrobatiaa ja improvisaatiota.

“Näytelmä perustuu herkullisiiin hahmoihin, hauskaan tarinaan ja slapstick-huumoriin. Inspiraatiota on haettu Buster Keatonin ja Pat&Mat-lastensarjan maailmoista. Rakastan itse farsseja, sitcomeja ja stand up -komiikkaa ja tätä kaikkea haluan tarjota myös lapsille”, tuottaja Eeva Rantinoja kertoo.

Julkaisija: Amusa Kulttuuritori/M-JS (info a amusa.fi)

Takaisin

Kommentit

Lisää kommentti

Verkkovaraani 2010