Matka-Agentit, logolinkkiPop Jazz Konservatorio Animaatio

Antti Ketonen jatkaa Suomen radioiden soitetuimpana

16.3.2018

Antti Ketosen soolosingle Olisitpa sylissäni julkaistiin elokuun lopussa. Biisin tarina on koko ajan vain kasvanut: se on striimannut kultaa ja palkittiin helmikuun alussa Iskelmä-gaalassa Vuoden iskelmänä. Nyt Olisitpa sylissäni on jo toista viikkoa putkeen Suomen soitetuin radiokappale!

- Tuntuu uskomattomalta, kun autoa ajaessa kuulee oman biisin radiosta ja kanavaa kääntäessä toiselta kanavalta samaan aikaan. Tällainen menestys ei ole koskaan itsestäänselvyys. Olen todella liikuttunut siitä miten ihmiset ovat ottaneet biisin vastaan ja löytäneet siitä tarttumakohtia omaan elämään, Antti Ketonen fiilistelee.

Antti Ketonen

Kuva: Warner Music Finland

Olisitpa sylissäni -kappale kertoo tulikuuman rakkauden menettämisestä. Antti Ketosen tulkinnassa kuullaan pakahduttavaa ikävää, polttavaa kaipausta, odotusta sekä toivoa tulevaisuudesta. Samuli Sirviön (mm. Ellinoora) tuottaman kappaleen ovat säveltäneet Lauri Tähkä ja Matti Mikkola, sanoitus on Lauri Tähkän ja Sinikka Svärdin.

- Biisin tekeminen oli antoisaa. Sain Latelta neuvoja, paljon ajateltavaa ja lähestymiskulmaa kappaleeseen. Studiossa kaikki loksahti maagisesti paikalleen, Antti jatkaa.

Antti Ketosen menestyshitti saa jatkoa tämän vuoden aikana.

Julkaisija: Amusa Kulttuuritori/M-JS (info a amusa.fi)

Takaisin

Kommentit

Lisää kommentti

Verkkovaraani 2010