Pop Jazz Konservatorio AnimaatioSesam Production

Ateneumin museonjohtaja Susanna Pettersson siirtyy Ruotsin Nationalmuseumin ylijohtajaksi

21.3.2018

Susanna Pettersson viimeistelee työtehtävänsä Ateneumissa kevään 2018 aikana ja aloittaa uuden tehtävänsä Ruotsin Nationalmuseumissa 1.8.2018.

Susanna Pettersson

Kuva: Kansallisgalleria

Kansallisgallerian pääjohtaja Risto Ruohonen ja koko Kansallisgallerian henkilöstö onnittelevat Petterssonia nimityksen johdosta. ”Näen tämän huomionosoituksena hyvin tehdystä työstä ja sen luomasta positiivisesta maineesta,” kertoo Kansallisgallerian pääjohtaja Risto Ruohonen. ”On haikeaa sanoa näkemiin pätevälle ja pidetylle kollegalle, mutta olemme iloisia hänen puolestaan. Toivotamme onnea ja menestystä uuteen tehtävään.”

”Ateneumin taidemuseossa ja Kansallisgalleriassa on neljän vuoden aikana tehty loistavaa työtä niin näyttelyiden, yleisötyön kuin tutkimuksen osalta. Sitä vie eteenpäin erinomainen joukko huippuasiantuntijoita myös tästä eteenpäin,” Susanna Pettersson kertoo.

Kansallisgallerian hallitus keskustelee uuden museonjohtajan rekrytoinnista seuraavassa kokouksessaan 26.3.2018. Hallituksen päätöksestä rekrytointiprosessin suhteen tiedotetaan erikseen.

Julkaisija: Amusa Kulttuuritori/M-JS (info a amusa.fi)

Takaisin

Kommentit

Lisää kommentti

Verkkovaraani 2010