Pop Jazz Konservatorio AnimaatioMatka-Agentit, logolinkki

Jättekiva katsottavissa Elisa Viihteessä tänään

22.3.2018

Suosittu romanttinen komedia Jättekiva on katsottavissa Elisa Viihteessä kokonaisuudessaan tästä päivästä lähtien. Sarjan viimeiset kaksi jaksoa julkaistaan tänään, joten kaikki sarjan kymmenen jaksoa ovat nyt katsottavissa Elisa Viihde Aitio -ohjelmakirjastossa.

Jättekiva

Elmer Bäck ja Mikko Penttilä. Kuva: Laura Mainiemi

Jättekivan pääroolit näyttelevät Anna Paavilainen ja Elmer Bäck. Romanttisen komedian muissa merkittävissä rooleissa nähdään muun muassa Mats Långbacka, Ylva Ekblad, Mikko Penttilä ja ja Kari Ketonen. Jättekivassa esiintyy myös muita tunnettuja näyttelijöitä, kuten Johannes Holopainen, Pilvi Hämäläinen, Riitta Havukainen, Kai Lehtinen, Elena Leeve, Janne Reinikainen, Jarkko Niemi, Johan Storgård ja Timo Lavikainen.

- “Suomen oma Solsidan osuu nauruhermoon.” 5 Tähteä. Lännen media 1.3.
- “Päänäyttelijöiden välillä on aitoa kemiaa.” IS TV-lehti 28.2.
- “Tosi kiva Jättekiva” Me Naiset 1.3.Jättekivassa erilaiset arvot joutuvat törmäyskurssille, kun lappilainen Aino ja suomenruotsalainen Micke joutuvat muuttamaan Micken porvarivanhempien naapuriin. Lämmin ja helposti samaistuttava, kulttuurien erilaisuuksilla leikittelevä romanttinen komedia perustuu Niklas ja Karoliina Lindgrenin sekä Kris Gummeruksen alkuperäisideaan. He ovat käsikirjoittaneet sarjan yhdessä Anna Brotkinin kanssa. Niklas Lindgren on myös ohjannut sarjan. Jättekivan on tuottanut Zodiak Finlandin Sari Lempiäinen.

Niklas Lindgren toimi uusimman Putouksen pääkäsikirjoittajana. Lisäksi hän on työskennellyt Pasila – 2.5. Spin-Off -komediasarjan vastaavana käsikirjoittajana, minkä lisäksi hän on ohjannut kaksi sen tuotantokautta. Lindgren toimi myös Kimmo-komediasarjan kolmannen tuotantokauden pääkirjoittajana. Karoliina Lindgren on kirjoittanut muun muassa Armi elää! -elokuvan, josta hänet palkittiin sekä Jussi- että Sylvi-palkinnoilla. Niklas ja Karoliina Lindgrenin edellinen käsikirjoitusyhteistyö oli Lomasankarit-elokuva. Kris Gummerus on käsikirjoittaja-näyttelijä, joka näyttelee mm. supersankari Rendeliä.

Elmer Bäck luo kansainvälistä uraa teatteriproduktioissa Saksassa ja Ranskassa, missä hän on paraikaa teatterikiertueella. Hän on esiintynyt lisäksi mm. Eisenstein in Guanajuato -elokuvan pääroolissa. Anna Paavilainen on puolestaan tähdittänyt mm. Kesäkaverit- ja Joulumaa-elokuvia. Hän on paraikaa ehdolla parhaan naissivuosan Jussi-palkintoon Joulumaa-elokuvasta. Lisäksi hänet tunnetaan teatterinäyttelijänä mm. palkitusta Play Rape -monologinäytelmästään.

Synopsis


Kaksikielinen, punavihreä pariskunta Aino ja Micke joutuu muuttamaan vauraaseen kaupunginosaan Micken vanhempien omistamaan asuntoon. Samassa rapussa asuvat myös Micken vanhemmat Lars ja Gunilla sekä Micken lapsuuden ystävä, konsulttina työskentelevä Petski. Uusi asuinympäristö naapureineen alkaa vaikuttaa Ainoon ja Mickeen eri tavoin: lappilainen Aino provosoituu porvarillisessa ympäristössä, kun taas Mickeä alkaa houkuttaa helppo elämä. Kun Aino pyytää kodittomaksi joutuneen pikkuveljensä Jussin asumaan heille, saman katon alla kohtaavat hyvin erilaiset arvot ja tavat. Aluksi pieneltä tuntuva elämänmuutos aiheuttaa pian suuria törmäyksiä, jotka testaavat rakkauden ja parisuhteen kestävyyttä.

Julkaisija: Amusa Kulttuuritori/M-JS (info a amusa.fi)

Takaisin

Kommentit

Lisää kommentti

Verkkovaraani 2010