Pop Jazz Konservatorio AnimaatioMatka-Agentit, logolinkki

Saara Aallon Monsters on striimannut kultaa

2.4.2018

Kyseessä on ensimmäinen kerta kun Suomen Euroviisuehdokasbiisi striimaa kultaa jo ennen Euroviisuja. Kyseessä on myös Saara Aallon ensimmäinen striimauskulta.

Suomen tämän vuoden Euroviisu, Saara Aallon Monsters on striimannut kultaa. Tämä on ensimmäinen kerta kun Suomen Euroviisukappale striimaa kultaa jo ennen Euroviisuja. Kyseessä on myös Saara Aallolle ensimmäinen kulta. Saara Aalto säveltänyt ja sanoittanut Monsters-kappaleen yhdessä Linnéa Debin, Joy Debin ja Ki Fitzgeraldin kanssa. Monstersin on tuottanut The Family. Suomi esiintyy ensimmäisessä semifinaalissa Lissabonissa tiistaina 8.5.2018. Euroviisujen finaali käydään lauantaina 12.5.

Saara Aalto

Kuva: Ian McManus

”Olen todella innoissani, että ihmiset ovat kuunnelleet Monstersia ja ovat kiinnostuneita mun musiikista ja Euroviisuista. Tämä on mulle mahtava tuen osoitus -ja siistiä että tehdään tätä kaikki yhdessä”, ilakoi Saara tuoretta uutista.

Ennen lähtöään Euroviisuihin upeaääninen Saara Aalto julkaisee uuden albuminsa. Uusi levy pitää sisällään kolmen jo julkaistun singlen lisäksi nipun uusia kappaleita, joita Saara on viimeisen vuoden aikana työstänyt erilaisten tiimien kanssa. Luvassa on vahva ja monipuolinen poplevy, jolla on myös kansainvälistä kiinnostavuutta.

Uuden levyn tiimoilta Saara Aalto lähtee pitkästä aikaa kiertämään Suomea. Tämän vuoden konserttisalikiertue starttaa lokakuussa Turusta. Marraskuun puoleen väliin jatkuvan kiertueen show:t tulevat saaraaaltomaiseen tapaan olemaan hyvin valmisteltuja ja hätkähdyttävän hienoja. Konserteissa kuullaan upeaäänisen laulajan tunnetuimpia kappaleita sekä uutta materiaalia tuoreelta albumilta.

Saara Aalto – konserttikiertue

ke 17.10. Turku, Logomo
to 18.10. Tampere, Tampere-talo
pe 19.10. Espoo, Kulttuurikeskus
la 20.10. Kuusankoski, Kuusankoskitalo
ti 23.10. Lahti, Sibeliustalo
ke 24.10. Kuopio, Musiikkikeskus
to 25.10. Kajaani, Kaukametsän sali
pe 26.10. Oulu, Madetojan sali
ke 31.10. Helsinki, Kulttuuritalo
to 01.11. Iisalmi, Kulttuurikeskus
pe 02.11. Ylivieska, Akustiikka
la 03.11. Kokkola, Snellman-sali
ke 07.11. Järvenpää, Järvenpää-talo
to 08.11. Savonlinna, Savonlinnasali
pe 09.11. Imatra, Kulttuuritalo Virta
la 10.11. Hämeenlinna, VerkatehdasJulkaisija: Amusa Kulttuuritori/MJ-S (info a amusa.fi)

Takaisin

Kommentit

Lisää kommentti

Verkkovaraani 2010