Matka-Agentit, logolinkkiPop Jazz Konservatorio Animaatio

Hetki lyö - musikaali kaikkien suomalaisten rakastamasta laulajasta

3.4.2018

Kirka Kirill Babitzin on yksi Suomen menestyneimmistä artisteista. Hän oli maamme ensimmäinen oikea rocktähti, joka sai peräänsä villisti kirkuvat fanilaumat.

Kirka oli venäläisen emigranttitaustansa vuoksi eksoottinen ilmestys tummine hiuksineen ja sinisine silmineen, hän oli täynnä karismaa ja kuin luotu tähdeksi. Oma suku ja perhe sisaruksineen olivat Kirkalle aina tärkeitä. Kirka lauloi persoonallisella äänellään tiensä suomalaisten sydämiin monipuolisesti rockilla, iskelmillä ja balladeilla heavyrockiakaan unohtamatta.

Kirka

Kirka. Kuva: Musiikiteatteri

Musikaali on matka Kirkan vanavedessä 60- luvulta lähtien aina 2000 – luvulle asti. Kirkan ohella tapaamme suomalaisen kevyen musiikin merkkihenkilöitä kuten Sammyn, Muskan, Dannyn, Katri Helenan, Kassu Halosen, Hectorin ja Pave Maijasen... Koemme esityksessä laulajan pitkän uran eri vaiheita, Euroviisujen ja Syksyn sävelten huumaa, menestystä, rakkautta ja suuria suruja.

Kirkaa esittää Voice of Finland - kisasta tuttu valovoimainen tähti Ilari Hämäläinen. Musikaalissa kuullaan ikimuistoiset kappaleet kuten Hetki lyö, Leijat, Hengaillaan, Surun pyyhit silmistäni, Kahden hullun matka, Daada Daada, Yli synkän virran, Puhelinlangat laulaa, Suru teki enkelin eteiseen, Krokotiilirock ja Lähtisitkö.

Kirka: Ilari Hämäläinen
Sammy: Matthau Mikojan
Muska: Piritta Lumou
Kirkan isä: Petri Lairikko
Kirkan äiti: Piritta Lumous
Kirkan puolisot: Elisa Lairikko
Kassu Halonen, Danny: Petri Lairikko
Vexi Salmi: Juha Kinnunen
Katri Helena: Elisa Larikko
Sihteeri ja tanssija: Isabella Lairikko

Muita rooleja mm. Hector, Pave Maijanen, yhtyeiden jäsenet, tanssijat, taustalaulajat
Julkaisija: Amusa Kulttuuritori/MJ-S (info a amusa.fi)

Takaisin

Kommentit

Lisää kommentti

Verkkovaraani 2010