Matka-Agentit, logolinkkiPop Jazz Konservatorio Animaatio

Kun EI ei riitä: Naomi Kleinin uutuus

4.4.2018

Kansainvälisesti arvostettu toimittaja ja bestseller-kirjailija Naomi Klein kertoo uutuusteoksessaan Kun ei ei riitä – Vastaisku sokkipolitiikalle miten päädyimme surrealistiseen Donald Trumpin aikaan, joka on ollut sokki taloudelle, turvallisuudelle ja ympäristölle.

Se oli kuitenkin odotettavissa: seurausta kehityksestä, joka olisi pitänyt pysäyttää ajat sitten. Syrjivä nationalismi on päässyt valoilleen ympäri maailman. Klein selvittää kuinka Trump varmisti voiton brändäämällä itsensä huipulle ja tarjoaa talouspopulismin lyhyen oppimäärän. Kleinin selittää kuinka pysäyttää alamäki ja miten voimme parantaa tilannetta.

Pelkkä EI huonoille päätöksille ja päättäjille ei enää riitä. Tarvitsemme myös rohkean ja eteenpäin suuntaavan sanan KYLLÄ – näkymän, jonka puolesta taistella pelkäämättä ja sokkitaktiikoita hätkähtämättä.

Palkittu toimittaja, kolumnisti ja kirjailija Naomi Klein (s. 1970) on yksi aikamme vaikutusvaltaisimmista ajattelijoista. Hän on tutkinut poliittisia sokkeja, ilmastonmuutosta ja superbrändejä kaksi vuosikymmentä. Hänen aiemmat kirjansa Tämä muuttaa kaiken, Tuhokapitalismin nousu ja No logo olivat kansainvälisiä menestyksiä, joita on käännetty kymmenille kielille ja painettu yli miljoona kappaletta.Julkaisija: Amusa Kulttuuritori/MJ-S (info a amusa.fi)

Takaisin

Naomi Klein, Ku EI ei riitä

Naomi Klein, KunEI ei ritä. Into Kustanus

Kommentit

Lisää kommentti

Verkkovaraani 2010