Sesam ProductionPop Jazz Konservatorio Animaatio

Sipoon herttua käsittelee suomalaista korruptiota komedian keinoin - traileri julkaistu

8.4.2018

Elisa Viihteessä toukokuun 9. päivä ensi-iltansa saava alkuperäissarja Sipoon herttua on oivaltava komedia suomalaisesta korruptiosta. Sarjan tähtinä nähdään kova kaarti kotimaisia eturivin näyttelijöitä.

Sipoon herttua, Kari Hietalahti ja Mari Peronkoski

Mari Peronkoski ja Kari Hietalahti. Kuva: Elisa Viihde

Mukana ovat mm. Kari Hietalahti, Riku Nieminen, Pekka Strang, Pirjo Heikkilä, Mari Perankoski, Taneli Mäkelä ja Ville Myllyrinne. Yellow Film & TV:n tuottaman sarjan ohjaa lukuisia menestyskomedioita ohjannut ja tänä vuonna Jussi-palkinnon napannut Teppo Airaksinen (Napapiirin sankarit 2, Putous, Downshiftaajat, Kimmo, Pasila 2.5). Sarjan käsikirjoituksesta vastaavat Atte Järvinen (mm. Itsevaltiaat, Downshiftaajat, YleLeaks ja Pasila) ja John Lundsten (mm. Pasila – 2.5. The Spin-Off ja Putous).

SYNOPSIS

Sipoon herttua on komedia korruptiosta sekä perheenisä ja bisnesmies Pasi Kovalaisesta, joka on koko elämänsä rakentanut imperiumiaan pitkälti kyseenalaisin keinoin. Itse hän ei koe olevansa rikollinen, vaan korkean verotuksen ja kankean byrokratian kanssa painiva kadunmies, joka vain yrittää ansaita elantonsa. Nyt Pasin toimista ja bisneksistä kuitenkin kiinnostutaan, ja syyttäjä panee rikostutkijat Salla Rusin ja Kalle Mahosen tutkimaan kaikkea mitä Pasi tekee. Strategia on saada hänet kiinni edes jostain ja sitä kautta telkien taakse. Samaan aikaan myös muuan toimittaja sekä joukko muita ihmisiä haluaa Kovalaisen pään vadille.

SIPOON HERTTUA / ROOLITUS:
PASI KOVALAINEN - Kari Hietalahti
SALLA RUSI - Pirjo Heikkilä
KALLE MAHONEN - Riku Nieminen
JANI GUSTAFSSON - Pekka Strang
JAANA KOVALAINEN - Mari Perankoski
PASI JUNIOR - Antti Heikkinen
SABINE - Aamu Milonoff
JUKKA VANHATALO - Taneli Mäkelä
TERO RISKI - Juho Milonoff
PIRJO HAAVISTO - Miitta Sorvali
JOUNI HAAVISTO - Matti Onnismaa
TAPANI MASKULA - Ville Myllyrinne
TEPPO IKONEN- Ernest Lawson
MIKA RANTAMÄKI- Miika Laakso
PUHAKKA - Juhani Laitala
NURMI - Iida-Maria Heinonen
Julkaisija: Amusa Kulttuuritori/MJ-S (info a amusa.fi)

Takaisin

Kommentit

Lisää kommentti

Verkkovaraani 2010