Matka-Agentit, logolinkkiPop Jazz Konservatorio Animaatio

Suoraa ja lempeää seksipuhetta kaikkien huulille

23.4.2018

Miten sinä puhut siitä? Onko sinun helppo kertoa ääneen seksiin liittyvät halusi ja toiveesi vai luotatko kumppanisi ajatuksenlukutaitoon? Oletko joskus tenderöinyt – lähettänyt kumppanille viestissä vaikkapa simpukan ja härän tai persikan ja munakoison kuvat? Entä onnistuitteko ruuhkavuosiarjessa juttelemaan haluista ja haluttomuudesta?

SE on kirja siitä, mistä on puute: seksipuheesta. On tutkittu, että yli puolet parisuhteissa elävistä saa vähemmän seksiä kuin haluaisi – ja yksi syy tähän on ontuva seksuaaliviestintä.

SE – Seksipuhekirja pureutuu siihen, mitä kaikkea seksistä ja seksuaalisuudesta viestiminen voi olla. Kirja tarjoaa vertaistukea, vankkaa tietoa ja vinkkejä, jotka rohkaisevat saamaan oman halun haltuun. Kirja puhuu seksistä mutkattoman riemukkaasti ja johdattelee ottamaan itsensä rennosti – ja sitä tietä saamaan parempaa seksiä!

Rosa Meriläinen ja Sanna Seiko Salo ovat kirjailijoita ja seksistä puhumisen ammattilaisia. He ovat perustaneet naisten seksuaalisuudesta suoraan ja huumorilla puhuvan Lipstick Mafia -yhteisön, jonka annista on ilmestynyt myös Lady Lipstickin – eli Sanna Seiko Salon – kokoama teos Lipstick Mafia Stories ja Lipstick Mafia -podcast. Meriläisen ja Salon ensimmäinen yhteinen teos NE – Kuukautiskirja (Karisto 2016) on saanut runsaasti kiitosta.

Julkaisija: Amusa Kulttuuritori/M-JS (info a amusa.fi)

Takaisin

Rosa Meriläinen ja Sanna Seiko Salo, SE - seksipuhekirja

Rosa Meriläinen ja Sanna Seiko Salo, SE -seksipuhekirja. Karisto

Kommentit

Lisää kommentti

Verkkovaraani 2010