Pop Jazz Konservatorio AnimaatioMatka-Agentit, logolinkki

Paula Koivuniemeltä uusi albumi, ennakkosingle ja oma konsertti

8.5.2018

Rakastettu laulaja ja taiteilija Paula Koivuniemi julkaisee vahvoja tekstejä ja koskettavia tarinoita sisältävän levyn. Elämästä–niminen albumi julkaistaan toukokuun 25. päivä.

Levylle on valikoitunut kymmenen elämänmakuista cover-kappaletta menneiltä vuosikymmeniltä aina tähän päivään asti. Elämästä-albumin julkaisee MagnumLive ja sen sovituksista vastaa Mika Toivanen.

Paula Koivuniemi

Kuva: MagnumLive

Äitienpäiväksi levyltä kuullaan ensimmäinen kappale: Äiti (La Mama). Se on Charles Aznavourin jo 70-luvulla tunnetuksi tekemä, vahvaa tunnetta tulvillaan oleva käännöskappale. Äiti julkaistaan perjantaina 11. toukokuuta suoratoistopalveluissa (mm. Spotify).

Heti seuraavalla viikolla, perjantaina 18.5. albumilta julkaistaan levyn ensimmäinen radiosingle, Elämän nälkä. Kappale on Pave Maijasen säveltämä ja sanoittama hitti vuodelta 1987, joka nyt Paulan tulkitsemana on saanut herkän latauksen. Kappaleesta tehdään myös musiikkivideo, joka julkaistaan myöhemmin.

- Uusi albumi sisältää itselleni tärkeitä lauluja elämän varrelta sekä omia suosikkikappaleitani, jotka olen aina halunnut laulaa. Olen iloinen, että siihen tuli nyt mahdollisuus, kertoo Paula.

Konsertti Savoyssa syyskuussa


Syksyllä Paula esiintyy pitkästä aikaa omaan levyynsä pohjautuvassa konsertissa. Tämä ainutlaatuinen konsertti on saanut nimekseen Elämästä ja rakkaudesta, ja se järjestetään Helsingin Savoy-teatterissa sunnuntaina 2. syyskuuta 2018. Konsertissa kuullaan nimensä mukaisesti myös vuonna 2010 julkaistun Rakkaudesta-levyn lauluja.

Julkaisija: Amusa Kulttuuritori/M-JS (info a amusa.fi)

Takaisin

Kommentit

Lisää kommentti

Verkkovaraani 2010