Sesam ProductionPop Jazz Konservatorio Animaatio

Miljoonasateelta uutta musiikkia ja kesäteatteriesitys 506 ikkunaa

30.6.2018

Heikki Salon käsikirjoittaman 506 ikkunaa -musiikkikomedian ensi ilta keskiviikkona 4.7.2018 Naisvuoren kesäteatterissa Mikkelissä. Näytelmää varten Miljoonasade on myös tehnyt uuden kappaleen, jonka ensi-esitys kuullaan siis näytelmän myötä.

Kyseessä on Heikki Salon ensimmäinen kesäteatterinäytelmä ja sen kantaesitys.
- Tämä on ihan ainutkertainen juttu. En ole ensinnäkään aiemmin kirjoittanut näytelmää, jossa on Miljoonasateen biisejä, ja sitten vielä teemme tätä näytelmää varten ihan uutta materiaalia, Salo kertoo.

506 ikkunaa

Ruusa (Riitta Havukainen) ja Keinonen (Risto Kopperi) villiintyvät! Kuva: Jere Lauha

Bändiä Naisvuorella ei nähdä livenä, mutta koko bändi paikalla juhlistamassa ensi-iltaa. Miljoonasade on lisäksi soittanut itse kappaleet näytelmää varten taustanauhalle.

Kesänäytelmässä on naurutakuu


506 ikkunaa -musiikkikomedia kertoo tavallisen kerrostalon elämästä, ja tarinoista ikkunoiden takana. Rooleissa nähdään Riitta Havukainen, Aarni Kivinen, Marko Nurmi, Tuuli Anikari, Katriina Honkanen, Vintte Viitanen ja Risto Kopperi. Näytelmän ohjaa Kuopion kaupunginteatterin johtaja Pekka Laasonen.

Pääosassa ovat ikkunanpesijöiksi pestautuvat veljekset, jotka työnsä ohella sotkeutuvat talon kimurantteihin rakkauskuvioihin, ja joutuvat itsekin laittamaan sydämensä likoon rakkauden pesuvatiin. Tapahtumia ryydittävät Miljoonasateen tutut hittikappaleet näytelmän nimibiisiä myöten.

506 ikkunaa
Ohjelmistossa: 3.7.-11.8.2018, ensi-ilta 4.7.2018
http://www.mikkelinteatteri.fi

Julkaisija: Amusa Kulttuuritori/MJ-S (info a amusa.fi)

Takaisin

Kommentit

Lisää kommentti

Verkkovaraani 2010