Pop Jazz Konservatorio AnimaatioSesam Production

Ivana Helsinki 20 vuotta − juhlavuoden päänäytös Pariisin Haute Couture -muotiviikoilla 5.7.

3.7.2018

Vuonna 2007 Ivana Helsinki teki suomalaisen muodin historiaa pitämällä Diamond, Stripes and Revolver -mallistonsa catwalk-näytöksen Pariisin legendaarisessa Ritz-hotellissa. Nyt 11 vuotta myöhemmin Ivana Helsinki esittelee täysin käsityönä tehdyn, uniikin 20-vuotisjuhlamallistonsa Pariisin legendaarisilla Haute Couture muotiviikoilla heinäkuun alussa.

Mallistossa tullaan näkemään täysin uusia painokuoseja, Ivana Helsingille tunnusomaisia naisellisia röyhelöitä ja huippuunsa vietyä Haute Couture käsityötekniikkaa.

Ivana Helsinki 20 vuotta

Kuva: Ivana Helsinki

Ivana Helsinki on siskosten Pirjo ja Paola Suhosen vuonna 1998 perustama design-tuotemerkki. Ivana Helsinki on tunnettu autenttisista painokuoseistaan, joihin suunnittelija Paola Suhonen ammentaa inspiraatiota henkilökohtaisista lapsuusmuistoistaan sekä tienpäällä nähdyistä ja eletyistä hetkistä. Suhoselle on tärkeää, että kuoseista välittyy henkilökohtainen kokemus ja tarina.

Teemoissa toistuvat luonto- ja eläinaiheet, jotka ovat lähellä suunnittelijan sydäntä. Ivana Helsinki toiminta kulminoituukin tarinan kerrontaan eri ilmaisumuotojen keinoin. Nykyään Ivana Helsingin tuotemerkin alta löytyy niin musiikin, liikkuvan kuvan kuin tapahtumienkin tuotantoa. Vuonna 2018 Ivana Helsinki Cinema ja Ivana Helsinki Records ovat esitelleet ensimmäiset teoksensa.

20 vuoden ajan Ivana Helsinki on yhdistänyt modernilla tavalla suomalaista selkeälinjaisuutta, tummaa melankoliaa ja slaavilaista visuaalisuutta, jossa on ripaus americana-tyylin vaikutteita. Ivana Helsingin tuotanto ei ole koskaan perustunut trendien seuraamiseen, jonka ansiosta brändi on onnistunut luomaan asemansa kansainvälisenä trendien suunnannäyttäjänä ja pioneerina. Persoonallinen ja tunnistettava linja on ansainnut paljon kansainvälistä huomiota erityisesti Aasiassa.

Ivana Helsingin 20-vuotisjuhlamallisto nähdään Pariisin Haute Couture -muotiviikoilla näytöksessä torstaina 5.7.


Julkaisija: Amusa Kulttuuritori/M-JS (info a amusa.fi)

Takaisin

Kommentit

Lisää kommentti

Verkkovaraani 2010