Matka-Agentit, logolinkkiSesam Production

Ivana Helsinki -20 vuotta suomalaisen muodin historiaa

10.7.2018

20-vuotisjuhlamme huipentui päänäytökseen Pariisin Haute Couture muotiviikoilla viime viikon torstaina.

Ivana Helsinki Haute Couture paljettipuku

Kuva: Ivana Helsinki

Näytöksessä esiteltiin toinen toistaan upeampia luomuksia kutsuvierasyleisölle. Jokainen näytöksessä nähty asu oli käsintehty ja siksi täysin ainutlaatuinen. Näytöksessä nähtiin uniikkeja Paola Suhosen suunnittelemia kuoseja sekä varta vasten Ivana Helsingille valmistettuja pitsi- ja paljettikankaita.

Näytösvaatteissa oli runsautta niin kuoseissa kuin vaatteiden leikkauksissakin. Näytös huipentui paljettien loistoon: ruusukullanvärisestä paljettikankaasta tehdyt mekot, takit ja hameet säkenöivät näytöslavalla.

Ivana HelsinkiHaute Couture  puku 2

Kuva: Ivana Helsinki

Palmroth Original -kengät oli varta vasten valmistettu Ivana Helsingin näytökseen. Kengät ovat osa myöhemmin julkaistavaa Palmrothin 90th anniversary -juhlakokoelmaa. Näytösmallien meikeistä vastasi ranskalainen meikkitaiteilija Olivier Tissot. Kampaukset olivat vastaavasti brittiläisen Matthew Curtisin ja hänen tiiminsä käsialaa.

Näytös päättyi tunnin kestävään cocktailtilaisuuteen, jossa kuultiin yllätysnumerona Paolan yhtyeen Lone Deer Laredo:n akustinen musiikkiesitys.

Ivana Helsinki Haute Couture puku 3

Kuva: Ivana Helsinki

20-vuotisjuhlanäytös oli Ivana Helsingin historian upein ja yksityiskohtaisin, täysin uniikki mallistokokonaisuus. Jälleen kerran Ivana Helsinki teki suomalaisen muodin historiaa.

Julkaisija: Amusa Kulttuuritori/M-JS (info a amusa.fi)

Takaisin

Kommentit

Lisää kommentti

Verkkovaraani 2010