Matka-Agentit, logolinkkiPop Jazz Konservatorio Animaatio

Fingerporista potkua (maa)kuntauudistukseen

30.7.2018

Uudistettu ja täydennetty laitos Fingerporin (maa)kuntauudistuksesta kertoo ihmekaupungista kaiken oleellisen ja paljon enemmän! Naurettavaksi vastuullisesti.

Isopokkariformaatissa julkaistu Fingerpori: Kuntauudistus – mukana SOTE on tarkka katsaus Fingerporin merkittävimpiin matkailukohteisiin, historiaan, yritys- ja elinkeinoelämään, kansalaisaktiivisuuteen sekä julkisiin palveluihin. Kirjan sivuilla kohtaat fingerporilaisuuden rehellisimmillään ja rehevimmillään! Tiedekeskus Fingerpoli vie tutkimukset uusiin sfääreihin! Kahvila Aromin pizzat ovat jotain tuolta ulkoa!

Alkuperäislaitoksen ilmestymisvuonna 2012 Fingerpori: Kuntauudistus oli 13 700 kappaleen myynnillään vuoden myydyin e-kirja, kirjan painettuja versioita on myyty tähän mennessä yli 20 000 kappaletta. Edelleen työstettävän SOTE-uudistuksen myötä teos on säilyttänyt ajankohtaisuutensa.

Pertti Jarlan luoma Fingerpori on kohonnut reilun kymmenen ilmestymisvuotensa aikana Suomen kansallissarjakuvaksi. Sarja ilmestyy tällä hetkellä noin 50 lehdessä ja verkkosivustolla. Erilaisia Fingerpori-teoksia on painettu lähes 500 000 kappaletta. Solar Films on tuottamassa parhaillaan Fingerpori-elokuvaa, joka saa ensi-iltansa syksyllä 2019.

Pertti Jarla
Fingerpori: Kuntauudistus – mukana SOTE

Julkaisija: Amusa Kulttuuritori/M-JS (info a amusa.fi)

Takaisin

Fingerpori: Kuntauudistus -mukana SOTE

Pertti Jarla, Fingerpori: Kuntauudistus -mukana SOTE. ARktinen Banaani

Kommentit

Lisää kommentti

Verkkovaraani 2010