Sesam ProductionMatka-Agentit, logolinkki

Tietokirjailijat mittelevät Runokuun Tietokirjaraadissa – Teemana on tänä vuonna Juuret

13.8.2018

Runokuun Tietokirjaraadissa kolme tietokirjailijaa lukee otteita tuoreista teoksistaan yrittäen voittaa puolelleen sekä tuomarit että yleisön. Runokuun ja Tietokirjaraadin teemana on tänä vuonna Juuret.

Tietokirjaaradissa kilpailevat tietokirjailijat Marja Pirttivaara, Jouko Rikkinen ja Miska Rantanen. Pirttivaara puolustaa teostaan Juuresi näkyvät – Geneettisen sukututkimuksen ABC (Siltala 2017), Rikkinen teosta Villivihannekset Suomen luonnossa (Otava 2018) ja Rantanen teostaan Kalsarikänni – Suomalainen opas hyvään elämään (S&S 2018).

Lapsi lukee

Kuva: nguru.fi

Tapahtumassa ankaraa, mutta ehdottoman leikkimielistä tuomarinvaltaa käyttävät bloggaaja ja graafikko Kasper Strömman, tietokirjailija ja kriisiviestinnän kouluttaja Katleena Kortesuo ja Kirkko ja kaupunki -median päätoimittaja ja tietokirjailija Jaakko Heinimäki. Juontajana tapahtumassa on kriitikko Vesa Rantama.

Tietokirjaraati pidetään perjantaina 24.8. Lavaklubilla Helsingissä. Tilaisuuteen on vapaapääsy.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Nuoren Voiman Liitto ja Suomen tietokirjailijat ry. Sen järjestämistä tukee Tietokirjallisuuden edistämiskeskus.

Julkaisija: Amusa Kulttuuritori/M-JS (info a amusa.fi)

Takaisin

Kommentit

Lisää kommentti

Verkkovaraani 2010