Pop Jazz Konservatorio AnimaatioSesam Production

Kuumia aaltoja ensi-iltaan, TTT-Klubin syyskausi alkaa

3.9.2018

Tampereen Työväen Teatterin oma tuotanto Kuumia aaltoja avaa vauhdikkaasti TTT-Klubin syyskauden ensi-illallaan keskiviikkona 5.9. Kahden Annen kohtaamisesta "hävyttömän hauskan karaokeshow'n'" on käsikirjoittanut Anne Prokofjeff.

Erikoisuutena on se, että yleisöä kannustetaan puhkeamaan laulujen kertosäkeisiin mukaan. Anne A:n ja Anne P:n rooleissa nähdään Kristiina Hakovirta ja Karoliina Kudjoi.

Kuumia aaltoja, TTT

Karoliina Kudjoi (vas.) ja Kristiina Hakovirta. Kuva: TTT

Kuumia aaltoja kertoo tarinan, jossa keski-ikäiset naiset tapaavat sattumalta baarissa ja innostuvat laulamaan karaokea yhdessä. Sekä tietysti keskustelemaan. Kuumista aalloista, naiseudesta, eroista, muutoksista, miehistä, mokailun lahjasta, laastarisuhteista. Otetaan siis kaksi tuoppia ja pariselfie! Esityksen ohjaa Tiina Brännare ja musiikin tuotannosta vastaa Pekka Siistonen.

Kuumia aaltoja -näytäntöjä on luvassa syksyn mittaan kaikkiaan 15. Lipuista on ennen ensi-iltaa myyty tai varattu jo noin puolet.

Viime syksyn ensi-iltatuotantoamme Mars vs. Venus? on esitetty jo kokonainen näytäntövuosi täysille katsomoille, ja stand up -parisuhdekomedian suosio ei osoita hiipumisen merkkejä. Ensimmäinen esityspäivä tälle syksylle on 14.9. Yli kymmenen vuoden ajan hurmannut Luolamies aloittaa puolestaan näytäntönsä lokakuun puolella.


Julkaisija: Amusa Kulttuuritori/M-JS (info a amusa.fi)

Takaisin

Kommentit

Lisää kommentti

Verkkovaraani 2010