Pop Jazz Konservatorio AnimaatioSesam Production

Antti Tuomaisen Mies joka kuoli -dekkari menestyy Saksassa ja Britanniassa

4.9.2018

Antti Tuomaisen Mies joka kuoli -kirja on noussut kriitikoiden ja lukijoiden suosikiksi ulkomailla. Britanniassa palkintoehdokkuuksilla huomioidusta dekkarista otettiin Saksassa juuri kolmas painos.

Dekkari julkaistiin Suomessa vuonna 2016 ja englanniksi lokakuussa 2017. Kirjasta on tekeillä myös elokuva.

"Ratkaisevana ja käänteentekevänä elementtinä kirjan menestyksessä näyttää toimivan sen huumori, joka Briteissä nähdään mustana ja Saksassa suomalaisena. Tässä vaiheessa voi varmastikin todeta, että Mies joka kuoli elää,” Tuomainen kommentoi menestystä.

Saksaksi Mies joka kuoli ilmestyi tammikuussa 2018. Saksan kustantajan mukaan kirjasta on otettu jo kolme painosta. Kirjallisuuskriitikot nostivat Tuomaisen dekkarin Saksassa kuukausittaisen kymmenen parhaan rikoskirjan listalle.

”Uusimmilla teoksillaan Tuomainen on onnistunut löytämään aivan oman paikkansa skandidekkaristien joukossa. Mies joka kuoli on otettu todella hyvin vastaan sekä Saksassa että Britanniassa ja se on kerännyt ylistystä niin kriitikoilta kuin lukijoiltakin. Toivomme, että Tuomainen kirjoittaa lisää tällä tyylillä", Tuomaisen agentti Federico Ambrosini Salomonsson Agencysta kertoo.

Julkaisija: Amusa Kulttuuritori/M-JS (info a amusa.fi)

Takaisin

Antti Tuomainen, Mies joka kuoli

Antti Tuomainen, Mies joka kuoli. Like

Kommentit

Lisää kommentti

Verkkovaraani 2010