Matka-Agentit, logolinkkiPop Jazz Konservatorio Animaatio

Upeart Espoon Karakalliossa 10.-11.11.

16.10.2018

Koe Karakallio Creative tuo vaikuttavia taideteoksia Karakallioon isänpäiväviikonlopun lauantaina ja sunnuntaina 10. ja 11. marraskuuta. Karakallion ostoskeskuksen ympäristössä järjestettävän tapahtuman ohjelmassa on interaktiivisia taide-elämyksiä, lumoavaa valotaidetta, osallistavia työpajoja, ja paljon muuta.

Tapahtuman pääteos on mediataideryhmä Squidsoupin suuria festivaaleja kiertänyt immersiivinen valotaideteos ’Submergence’, joka tarjoaa yleisölle kokonaisvaltaisen näkö-, tunto- ja kuuloaisteja hivelevän aistikokemuksen. Squidsoup on Iso-Britanniassa toimiva kansainvälinen taiteilijoiden, tutkijoiden, tekniikan ja muotoilijoiden ryhmä, joka työskentelee digitaalisten ja vuorovaikutteisten mediakokemusten parissa.

Upeart Karakalliossa

Squidsoup 'Submergence'. Kuva: Quays Culture, Salford Quays

Karakallio Creativessa voi kokea helsinkiläisen All Walls -kollektiivin osallistavan installaation, johon ihmiset saavat asettua kuvattavaksi. Kuvattavan ja kehyksen vuorovaikutuksesta syntyy taidemuotokuva, jonka osallistujat saavat jälkikäteen itselleen. Taidekävijä voi osallistua Tiina Herttuan yhteisötaideteoksen työpajoihin tai tutustua alueen pysyviin taideteoksiin, kuten Isaac Cordalin 20 miniatyyriveistoksesta koostuvaan installaatioteokseen.

Tapahtuman järjestää Karakallio Creative, joka elävöittää Espoon Karakallion aluetta taiteella ja tapahtumilla. Karakallio Creative on positiivinen esimerkki siitä, miten kaupunkitilaa voidaan ajatella ja kehittää innovatiivisesti. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Espoon kaupungin ja Karakallio-Seuran kanssa.

Koe Karakallio Creative 10.‒11.11.2018
Karakallion ostoskeskuksen läheisyydessä, Espoossa
Tapahtuma on ilmainen ja ikärajaton

Julkaisija: Amusa Kulttuuritori/M-JS (info a amusa.fi)

Takaisin

Kommentit

Lisää kommentti

Verkkovaraani 2010