Matka-Agentit, logolinkkiPop Jazz Konservatorio Animaatio

Omaelämäkerta lain väärältä puolelta

17.10.2018

J. K. Tammisen omaelämänkerta on huima matka elämän harmaan alueen hämäriin syövereihin. Matkaoppaana mies, joka aikoinaan oli monilahjakas neuvonantaja rikosten maailmassa, kanssamatkaajina niin kovia kokeneet ikuiset epäonnistujat kuin niin kutsuttu ’’parempi väkikin’’.

Tammisen asiakkaina ja bisneskumppaneina olivat niin Neuvosto-Venäjän mafia kuin suomalaisen liike-elämän huiputkin.

Tammisen tie yrittäjästä ammattirikolliseksi oli ravisuttava kokemus. Elämä jatkui työtä tehden ja samalla opiskellen lakimieheksi ja teologiksi, mutta rikosten maailma ei rinnalta kadonnut. Konnat ja keinottelijat tarvitsivat huippuammattilaista, jolla ryhti oli suora ja kädenjälki peloton.

Tamminen kuvaa kirjassaan rikosten maailmaa ja sen lainalaisuuksia, hyväosaisten kyltymätöntä ahneutta ja vähävaraisten oikeudenmukaisuutta. Usko hyvään vahvistuu, mutta matka on välillä raskas.

Kirja on suorapuheisuudessaan ainutlaatuinen raportti hämäräbisneksien kulisseista.

J. K. Tamminen on Virossa asuva pitkän linjan rikollinen, rikostoimittaja ja lakimies. Uriensa eri vaiheissa hän on kouluttautunut mm. rikostutkijaksi, tiedottajaksi, teologiksi ja lakimieheksi. Toisaalta hän on entinen ammattirikollinen, joka osasi lopettaa oikeaan aikaan. Vuodet rikosten maailmassa olivat kokemus, jossa arvomaailma hioutui opintojen ja rikosten vuorotellessa. Tamminen on aiemmin julkaissut kirjat Pasilan mies, Kilpimies, Konkursseja ja muita konnuuksia – Talousrikollisen muistelmat ja Megaliiga.

Julkaisija: Amusa Kulttuuritori/M-JS (info a amusa.fi)

Takaisin

J.K. Tamminen, Rikollinen elämäni

J.K. Tamminen, Rikollinen elämäni. Minerva Kustannus

Kommentit

Lisää kommentti

Verkkovaraani 2010