Oulun Tanssikomppania ry

Oulun Tanssikomppania ry i tanssiyhdistys Oulun seudulta, joka on perustettu vuonna 2011. Tanssikomppania on syntynyt tarpeesta koota yhteen paikallisia tanssintekijöitä ja toimii tällä hetkellä voimakkaasti kasvavana foorumina alueen tanssitaiteilijoille. Yhdistys tuo esille erityisesti paikallisia tanssinosaajia ja kaikkia tanssilajeja rikastuttaen samalla Oulun alueen tanssiesitystarjontaa. Tanssikomppania profiloituu yhdistykseksi, joka tuottaa perinteisten tanssiesitysten lisäksi tanssitapahtumia, joissa tanssia viedään laajan ja entistä monipuolisemman yleisön nähtäväksi.

Edustamme kaikkia tanssilajeja ja teemme yhteistyöstä tanssin ammattiin opiskelevien, harrastajien sekä alueen kulttuurialan organisaatioiden kanssa. Joukossamme on tällä hetkellä yli 50 jäsentä ja lähes kaikki alueen tanssikoulut ovat edustettuina jäsenistössämme.
Oulun Tanssikomppania ry:n tehtävänä on:
- kehittää tanssitaidetta ja tanssikasvatusta Oulun alueella,
- koota yhteen ja työllistää paikallisia tanssintekijöitä,
- järjestää säännöllistä ammattitreenausta ja täydennyskoulutusta,
- tuottaa tanssiesityksiä ja -tapahtumia,
- viedä tanssia kouluille, päiväkodeille, vanhainkodeille ja muille kohderyhmille
- sekä järjestää koulutuksia, kursseja, työpajoja ja tilausnäytöksiä.
Säännöllisten, ilmaisten ammattitreenien sekä täydennyskoulutuksen järjestämisen lisäksi Tanssikomppania toteuttaa erilaisia hankkeita sekä vuotuisia tanssinäytöksiä ja -tapahtumia:
- Tanssin kansainvälisen päivän gaalan huhtikuussa
- Tanssia kaikille Rotuaarilla -tapahtuman osana Oulun päiviä,
- Tanssivan joulukalenterin 1.-24.12

Tanssikomppania tarjoaa ammattilaisten tähdittämiä tilausnäytöksiä sopimuksen mukaan. Olemme järjestäneet myös yllätystansseja, Flash mobeja sekä tuotamme tanssiesityksiä erialisiin tapahtumiin ja festareille.

Lisäksi järjestetään vuosittan 6-12 näytöstä, joissa alueen tanssintekijät pääsevät esille. Näytökset ovat viihdyttäviä, tunneskaalaltaan monipuolisia tanssikonsertteja, joissa tuodaan esille kaikkia tanssilajeja. Tuotamme myös kokoillan teoksia.

Toimitamme omaa sähköistä lehteä nimeltään Kaks Kasia, jonka tehtävänä on tuoda esille erityisesti paikallisia tanssitaiteilijoita. Lehti ilmestyy 2 kertaa vuodessa.
Jos olet tanssintekijä - ammattilainen, ammattiin valmistuva tai edistynyt harrastaja - tervetuloa joukkomme! Ilmoittautumislomakkeen löydät nettisivuiltamme. Tanssinharrastajat saavat myös esiintymismahdollisuuksia näytöksissämme.

Tilausnäytöksien varaamisen ja muuhun yhteistyön käynnistämiseen liittyen olkaa yhteydessä osoitteeseen sihteeri@tanssikomppania.fi

Tanssikomppania tekee työtä pohjoisen tanssin tukemiseksi rempseällä ja luovalla otteella! Olkaa rohkeasti yhteydessä!
Näytösten peruslippu vaihtelee 10-20 €:n välillä. Lapset, työttömät ja eläkeläiset pääsevät näytöksiin halvemmalla n. 6-15€:n hinnalla riippuen näytöksestä. Jäsenhinta näytöksiin on 5-10€.

Julkisille paikoille toteutettavat tapahtumat kuten Tanssia kaikille Rotuaarilla sekä Tanssiva joulukalenteri ovat katsojille ilmaisia.
Pop Jazz Konservatorio AnimaatioMatka-Agentit, logolinkki

Hae kulttuurin tekijöitä

Oulun Tanssikomppania ry
http://www.tanssikomppania.fi
sihteeri a tanssikomppania.fi
Puhelin: 040 5751 071
Oulun Tanssikomppania ry
Oulun Tanssikomppania ry on perustettu keväällä 2011. Tanssikomppanian tehtävänä on kehittää tanssitaidetta ja tanssikasvatusta pääasiallisesti Oulun alueella sekä tuottaa tanssiesityksiä ja -tapahtumia tukemalla paikallisia tanssitaiteen osaajia. Yhdistys järjestää koulutusta ja työpajoja jäsenille sekä muille kohderyhmille (esim. koulut, päiväkodit, vanhainkodit, erityisryhmät). Tavoitteena on rahoittaa tuotantoja ja tarjota jäsenille harjoitus- ja esitystilat sekä tukea taitelijoiden verkostoitumista järjestämällä tapahtumia, jossa eri tanssilajien ja taiteenalojen edustajat kohtaavat. Työtä tehdään suurella sydämellä ja rempseällä otteella tanssitaiteen hyväksi!

Tanssikomppanian tavoitteena on tuottaa lisää tanssiesityksiä Oulun alueelle. Yhteistyötä tehdään tanssinopettajaopiskelijoiden, tanssin harrastajien sekä paikallisten tanssialan organisaatioiden kanssa. Tanssikomppania tukee tanssitaitelijoita järjestämällä säännölliset ammattitreenit ja antamalla lisää esiintymismahdollisuuksia tanssin ammattilaisille ja myös harrastajille. Tanssikomppanian jäseneksi ovat tervetulleita kaikkien eri tanssinlajien edustajat – niin ammattilaiset kuin harrastajatkin. Tanssikomppania elävöittää Oulun seudun tanssiesitystarjontaa ja vie tanssin myös kouluille, päiväkodeille ja muille kohderyhmille.

Sisältöä päivitetty viimeksi 13.02.2013

Verkkovaraani 2010