Partanen & Lamusuo Oy

Partanen & Lamusuo Oy on arkkitehtuuri-, taide- ja muotoilustudio, jonka erikoisuus on laaja-alainen ammattitaito ja ennakkoluuloton asenne tehdä kokonaisvaltaisia hankkeita arkkitehtuurin, taiteen ja muotoilun saroilla. Hankkeet syntyvät yrityksen osakkaiden taiteilija Jaana Partasen ja arkkitehti Heikki Lamusuon sekä Pa-La -tiimin saumattoman yhteistyön tuloksena.
Partanen & Lamusuo Oy:llä on laaja-alaista osaamista niin arkkitehtuurin, taiteen kuin muotoilun saroilla. Suunnittelemme ja toteutamme esimerkiksi julkisia taideteoksia ja elämyksellisiä tapahtumia kustannustehokkaasti toiveesi toteuttaen.

Kysy meiltä esimerkiksi erilaisia tilaustöitä:
- Julkisista taideteoksista
- Taidetapahtumapäivästä
- 3D-muotokuvista
- Muotokuvista kultaus- ja hopeointitekniikalla
- Mediateoksista
- Artistioppaista
Olemme toteuttaneet esimerkiksi useita tilallisia taideteoksia jo kymmenen vuoden ajan erilaisiin kohteisiin, kuten esimerkiksi päiväkoteihin, elokuvateattereihin ja palvelutaloihin. Taiteen avulla tilaan luodaan uniikkia ilmettä ja elämyksellisyyttä. Teos voi olla myös toiminnallinen, kokeilua ja kosketusta kestävä. Monet töistä hakevat innoituksensa ihmisistä, joiden arkeen ne tulevat. Lähtökohtana voivat olla esimerkiksi tilaa käyttävien tarinat tai unelmat.

Tutustu toteuttamiimme teoksiin:
http://pa-la.fi/fi/taide/tilaustyot.html

Uuden teoksen suunnittelu tapahtuu mieluiten jo rakennussuunnitteluvaiheessa yhteistyössä kohteen arkkitehdin kanssa.
Työ hinnoitellaan vaiheittain:
1) luonnos
2) toteutus.
Lisätietoja meistä saat Inernet-sivuiltamme: www.pa-la.fi.

Kirjoitamme myös blogia: http://artblog.pa-la.fi, joka valaisee taiteen luomisen prosessia. Mitä tapahtuu ennen kuin teokset valmistuvat, ja mihin kaikkeen taiteellinen työ vaikuttaa yhteiskunnassamme?

Meidät löydän myös facebookista: fb.com/PartanenLamusuo
Teemme erilaisia projekteja suuremmista arkkitehtuuriprojekteista julkiseen taiteeseen ja aina edelleen muotoiluun ja yksittäisiin taideteoksiin.

Hintoja voit kysyä meiltä sähköpostiosoitteesta office@pa-la.fi tai soittamalla numeroon 017 464 8351.
Sesam ProductionMatka-Agentit, logolinkki

Hae kulttuurin tekijöitä

Partanen & Lamusuo Oy
http://www.pa-la.fi
office a pa-la.fi
Puhelin: 017 464 8351
Partanen & Lamusuo Oy

Sisältöä päivitetty viimeksi 08.05.2013

Verkkovaraani 2010