House of Simone

Useimmat HoS tuotteet syntyvät idean ja oivalluksen kautta materiaaleista, jotka ovat jo yhden tai useamman elämän eläneitä - nahkaa, pitsiä, armeijan ylijäämätavaraa tai vaikka kristallikruunun osia.
Näistä muotoutuu koruja, asusteita ja sisustustuotteita niin räyhäkkää rokkenrollielämää kuin toimistoarkeakin sulostuttamaan.
Parkittu nahka on myös kiehtova materiaali. Perinteisin työmenetelmin pakottamalla se muotoutuu nahkaisiksi maskeiksi, ylijäämäpalojen päätyessä koruiksi - lehdiksi ja kukiksi.

Yksilöllisiä ja uniikkeja tuotteita, myös tilaustöinä asiakkaan omia toivomuksia kuunnellen ja toteuttaen.
Lähtökohtana voi olla vaikkapa vanha nahkatakkisi, joka muuntuu nahkakukkia röyppyäväksi iltapuvuksi tai säilypurkeista patinoimalla toteutettu säilytyssysteemi.
Luoda mielikuvan ja toteuttaa sen. Löytää kauniille, mutta jo tiensä päähän tulleelle materiaalille tai esineelle uuden elämän jossa se pääsee näyttäytymään edukseen.
House of Simone toimii Tampereen ytimessä, Kehräsaaren vanhan tehdasmiljöön sisäpihalla sijaitsevassa Design Tuunaamossa, josta löydät myös monien muiden kädentaitajien tuotteita.
Osoitteemme on Kehräsaari sisäpiha, A-talo, 33200 Tampere
Malliston korut ja asusteet on hinnoiteltu niin, että ne ovat kuluttajan saatavilla, mutta tekijällekin jää palkka.
Tilaustöissä tuntiveloituksemme lähtee 45,- eurosta tai suurempien töiden ollessa kyseessä on sovittavissa kokonaiskustannuksena.
Tarjous kannattaa tietysti aina pyytää!
Sesam ProductionMatka-Agentit, logolinkki

Hae kulttuurin tekijöitä

House of Simone
http://www.facebook.com/House.of.Simone
houseofsimone a gmail.com
Matkapuhelin: 0400 622 263
House of Simone

Sisältöä päivitetty viimeksi 07.11.2012

Verkkovaraani 2010