Sarma - Kalajoen kyläkulttuuri ry

Sarma ry on nuori ja elinvoimainen kulttuuriyhdistys, joka toimii joka Kalajoen kylällä! Tuotamme erilaisia kulttuuri- ja taidetapahtumia vauvoille, vaareile ja kaiken ikäisille siinä välissä. Keksimme parempaa tekemistä kyliä elävöittäen, kulttuurihistoriaamme muistaen. Sarma on alueemme taiteen - ja kulttuurintekijöiden, sekä käsityöläisten kytköskohta, kahvihetki ja vaikuttamisen mahdollisuus.
Tarjoamme alueemme kulttuurin tekijöille ja käsityöläisille verkostoitumismahdollisuuden. Myymme heidän tuotteitaan pientä 15-30 % provisiota vastaan erilaisissa tapahtumissa, ja luomme kontakteja heidän ja muiden suomalaisten alan harjoittajien välillä. Tarjoamme myös erilaisia tapahtumia, joissa keskiössä on taide ja kulttuuri.
Sarman jäsenistössä on monen alan ammattilaisia. Tämän hetken hallituksessa istuu kuvataiteilija, kuvataideopettaja, teatteri-ilmaisun ohjaaja ja tradenomi. Teemme kulttuurityötä innolla, maltilla, rohkeudella ja hyvällä mielellä. Arvostamme tekojemme kautta ekologisuutta, käytännöllisyyttä ja ihmisläheisyyttä.
Sarman kuumin sesonki on kesällä! Tänä vuonna keskitämme kesätoimintamme Kalajoen Vanhalle Plassille Havulan kartanon pihapiiriin, jossa tulettekin näkemään monenlaista taidekekkeriä teatterista torimyyjäisiin. Sarmalla on myös blogi, jota päivitetään lähes päivittäin. Syksyn kujeet kerromme verkossa heti suunnitelmien varmistuttua: Tarjolla on ainakin työpajoja ja ideailtaa Sarman kakkukahvien merkeissä!

Sarma ry kiittää rahallisesta avusta Keski-Pohjanmaa Säätiötä ja Kalajoen Kaupunkia, sekä lukuisia yksityisiä henkilöitä henkisestä tuesta.
Hinnaston kerromme tapahtumakohtaisesti verkkosivuillamme. Olemme pyrkineet pitämään kustannukset kaikille kuluttajille ystävällisinä pyytäen vain sen, mikä on toiminnallemme tarpeellista.

Sarma ry: blogissa tulee olemaan, toivottavasti syksyllä, myös verkkokauppa, josta voitte ostaa alueemme osaajien teoksia ja tuotteita!
Pop Jazz Konservatorio AnimaatioMatka-Agentit, logolinkki

Hae kulttuurin tekijöitä

Sarma - Kalajoen kyläkulttuuri ry
http://www.sarmakalajoki.blogspot.fi
sarma.kalajoki a gmail.com
Matkapuhelin: +358503527193
Sarma - Kalajoen kyläkulttuuri ry
Toimimme joka puolella Kalajokea. Tänä kesänä löydät meidät Plassilta, Havulan kartanon pihasta Plassintie 56. Postimme noudamme silti Juseliuksentieltä. Kylillä tavataan!!
Juseliuksentie 16
85100 Kalajoki

Sisältöä päivitetty viimeksi 08.11.2013

Verkkovaraani 2010