Mikkelin kaupunginorkesteri

Mikkelin kaupunginorkesteri on 12 jousisoittajan muodostama ammattiorkesteri, joka on pitänyt yllä korkeatasoista konserttitoimintaa jo vuodesta 1903. Orkesterin taiteellisina partnereina toimivat kapellimestarit Erkki Lasonpalo ja Daniel Raiskin. Konsertti- ja kongressitalo Mikaeli ja sen Martti Talvela -sali tarjoaa konserteille hienot puitteet, ja akustiikaltaan sali on yksi maamme parhaita.
Elävää konserttielämystä ei voita mikään! Tutustu monipuoliseen ohjelmatarjontaamme internet-sivuillamme www.mikkelinkaupunginorkesteri.fi
Mikkelin kaupunginorkesteri on keskittynyt jousiorkesterille sävellettyyn musiikkiin ja on herättänyt huomiota ohjelmistovalinnoillaan. Orkesteri on myös tullut tunnetuksi yhteistyöstään lukuisten suomalaisten ja kansainvälisten säveltäjien kanssa. Yhteiskonsertit muiden kaupunginorkestereiden kanssa, erityisesti Saimaa Sinfonietta -nimellä Lappeenrannan kaupunginorkesterin kanssa, ovat vakiintuneet osaksi soittajiston toimintaa. Pieni jousisto on vaivaton liikuteltava ja kykenee täysipainoiseen konsertointiin tarvittaessa myös ilman kapellimestaria.
Lisätietoja orkesterista ja ohjelmistosta internetsivuillamme osoitteessa www.mikkelinkaupunginorkesteri.fi
Liput saatavissa kätevästi Ticketmasterin myyntipisteistä sekä internetistä www.ticketmaster.fi. Lisäksi lippuja myy konsertti- ja kongressitalo Mikaelin lipunmyynti, osoite Sointukatu 1, sekä Mikkelin matkailuneuvonta Piste, Maaherrankatu 22. Ticketmasterin myyntipisteitä Mikkelissä ovat kauppakeskus Stellan S-Stella Kioski, Graanin K-Citymarket ja Makuuni, Vuorikatu 5.
Pop Jazz Konservatorio AnimaatioSesam Production

Hae kulttuurin tekijöitä

Mikkelin kaupunginorkesteri
http://www.mikkelinkaupunginorkesteri.fi
orkesteri a mikkeli.fi
Mikkelin kaupunginorkesteri

Sisältöä päivitetty viimeksi 16.06.2017

Verkkovaraani 2010