Jasu Rinneoja, kirjailija

Jasu Rinneoja on Raisiossa asuva kirjailija, joka tunnetaan Kylmäkorpi-dekkareistaan. Syksyllä 2017 kirjailija debytoi myös selkokirjailijana. Lisätietoa wix-kotisivuilla.

Kotisivut:
http://jasurinneoja.wix.com/jasu
https://www.facebook.com/JasuRinneoja
https://www.facebook.com/KylmakorpiDekkarit
Kuplivaa, koukuttavaa, runsaasti kevyttä dialogia sisältävää sanailua rikos- ja jännityskirjojen ystäville.

TUOTANTO 2017:
- Kylmäkorpi-dekkarisarjaan osa nro 4: Kiristysruiske ilmestynyt toukokuussa
- Koivulehto - valon ja varjon tarinoita ilmestynyt kesäkuussa
- Teinikalenteri-antologia jossa novelleja nuorille, 12 kirjoittajaa
ilmestynyt heinäkuussa
- Selkokirja Kauno ja Sutki ilmestynyt syyskuussa
- Kaksi pienoisromaania sisältävä "kääntökirja" Armoa antamatta, Lupaa kysymättä.
Toisen kirjoittaja on kuusankoskelainen Marjo Mattila (Ilmestyy lokakuussa)
Pyrin kirjoittamaan huumoripitoista, helppolukuista tekstiä jota ei tarvitse lukea otsa rypyssä. Dialogia on kehuttu sujuvaksi.
Liittymällä Fb-sivujeni tykkääjiin saat uusimmat päivitykset ja tietoa tapahtumista, joissa olen mukana. Vuonna 2017 olen mukana mm. Kouvolan dekkaripäivillä, Varkauden dekkarifestivaaleilla sekä Turun ja Helsingin kirjamessuilla.

Yhteydenotot yksityisviestinä kirjailijasivujeni kautta, ks. Esittely-välilehdeltä.

Voit tilata minut kirjailijavieraaksi myös Lukukeskuksen kautta: http://www.lukukeskus.fi/kirjailijavierailut/
Myynti tapahtuu kustantajan verkkokaupasta http://reunalla.fi/ ja kaikista kirjakaupoista, hinnoittelu vaihtelee.

Selkokirja Kauno ja Sutki (9/2017) on huumoripitoinen kertomus Maijasta, jäyhästä mutta kiltistä talonmiehestä ja vankikarkurista. Selkokirja Kauno ja Sutki (9/2017) on huumoripitoinen kertomus Maijasta, jäyhästä mutta kiltistä talonmiehestä ja vankikarkurista.
Teinikalenterissa on 12 kirjoittajaa, 12 erilaista kertomusta. Kirjoittajat ovat muistelleet omia teiniunelmiaan ja angstejaan. Tarinoissa käsitellään mm. kiusaamista, menestys- ja ulkonäköpaineita; asioita joita teinin ajatuksissa voi liikkua. Teinikalenterissa on 12 kirjoittajaa, 12 erilaista kertomusta. Kirjoittajat ovat muistelleet omia teiniunelmiaan ja angstejaan. Tarinoissa käsitellään mm. kiusaamista, menestys- ja ulkonäköpaineita; asioita joita teinin ajatuksissa voi liikkua.
KOIVULEHTO - valon ja varjon tarinoita. 
Juhannusantologia jossa 13 kirjoittajaa. Tilattavissa mm. verkkokaupasta booky.fi. KOIVULEHTO - valon ja varjon tarinoita. Juhannusantologia jossa 13 kirjoittajaa. Tilattavissa mm. verkkokaupasta booky.fi.
Kouvolan dekkaripäivien julkaisu sisältää 100 rikollista raapaletta. Raapale on tasan sadan sanan mittainen novelli, sopiva naseva välipala niille jotka eivät jaksa lukea pitkiä tarinoita. Teoksessa on yksi minun kirjoittamani raapale 99 muun joukossa. Tilattavissa Kouvolan kirjastosta: kirjasto@kouvola.fi.Kouvolan dekkaripäivien julkaisu sisältää 100 rikollista raapaletta. Raapale on tasan sadan sanan mittainen novelli, sopiva naseva välipala niille jotka eivät jaksa lukea pitkiä tarinoita. Teoksessa on yksi minun kirjoittamani raapale 99 muun joukossa. Tilattavissa Kouvolan kirjastosta: kirjasto@kouvola.fi.
Kylmäkorpi-sarjan nelososa on nimeltään Kiristysruiske (5/2017). Komisario Kylmäkorven työtoverin kimppuun hyökätään ja hän saa selville jotain mitä ei olisi halunnut tietää. Kylmäkorpi-sarjan nelososa on nimeltään Kiristysruiske (5/2017). Komisario Kylmäkorven työtoverin kimppuun hyökätään ja hän saa selville jotain mitä ei olisi halunnut tietää.
Nuortenromaani Erakon arvoitus (8/2016) kertoo Tanelista jonka vanhemmat lähettävät kesäksi maalle isovanhempien luo. Seikkailu alkaa kun Taneli kohtaa salaperäisen vanhuksen jota kutsutaan nimellä Omituinen. Kukaan ei suostu kertomaan miksi erakkoa pitäisi karttaa, joten Taneli päättää ottaa asiasta itse selvää. Nuortenromaani Erakon arvoitus (8/2016) kertoo Tanelista jonka vanhemmat lähettävät kesäksi maalle isovanhempien luo. Seikkailu alkaa kun Taneli kohtaa salaperäisen vanhuksen jota kutsutaan nimellä Omituinen. Kukaan ei suostu kertomaan miksi erakkoa pitäisi karttaa, joten Taneli päättää ottaa asiasta itse selvää.
Myrkyttäjä (10/2013) on jännitysromaani, jossa 
helsinkiläisen pääomasijoitusyhtiön toimitusjohtaja on vaipunut koomaan.
Vaimo haluaisi lopettaa hoidon mutta tytär vastustaa. Kun potilas yllättäen herää, alkaa tapahtua omituisia. Kaikilla tuntuu olevan salaisuuksia. Myrkyttäjä (10/2013) on jännitysromaani, jossa helsinkiläisen pääomasijoitusyhtiön toimitusjohtaja on vaipunut koomaan. Vaimo haluaisi lopettaa hoidon mutta tytär vastustaa. Kun potilas yllättäen herää, alkaa tapahtua omituisia. Kaikilla tuntuu olevan salaisuuksia.
Mukana kaikissa Reuna-kustantamon Joulukalenteri-projekteissa. Antologian kirjoittajakaarti lahjoittaa tekijänpalkkionsa lyhentämättömänä Tukikummeille nuorten syrjäytymistä ehkäisevään työhön.Mukana kaikissa Reuna-kustantamon Joulukalenteri-projekteissa. Antologian kirjoittajakaarti lahjoittaa tekijänpalkkionsa lyhentämättömänä Tukikummeille nuorten syrjäytymistä ehkäisevään työhön.
Sesam ProductionTiliastrum Oy

Hae kulttuurin tekijöitä

Jasu Rinneoja, kirjailija
Jasu Rinneoja, kirjailija

Sisältöä päivitetty viimeksi 16.09.2017

Verkkovaraani 2010