Jasu Rinneoja, kirjailija

Jasu Rinneoja on Raisiossa asuva kirjailija, joka tunnetaan Kylmäkorpi-dekkareistaan. Syksyllä 2017 kirjailija debytoi myös selkokirjailijana. Lisätietoa wix-kotisivuilla.

Linkkejä:
https://www.facebook.com/JasuRinneoja
https://www.facebook.com/KylmakorpiDekkarit
http://jasurinneoja.wixsite.com/jasu
Kuplivaa, koukuttavaa, runsaasti kevyttä dialogia sisältävää sanailua rikos- ja jännityskirjojen ystäville.

ILMESTYNYT 2017:
- Kylmäkorpi-dekkarisarjan osa nro 4: Kiristysruiske
- Koivulehto - valon ja varjon tarinoita (1 novelli antologiassa)
- Teinikalenteri-antologia jossa novelleja nuorille, 12 kirjoittajaa
- Selkokirja Kauno ja Sutki
- Kaksi pienoisromaania sisältävä "kääntökirja" Armoa antamatta, Lupaa kysymättä (Kaksi kirjoittajaa)
Pyrin kirjoittamaan huumoripitoista, helppolukuista tekstiä jota ei tarvitse lukea otsa rypyssä. Dialogia on kehuttu sujuvaksi.
Liittymällä Fb-sivujeni tykkääjiin saat uusimmat päivitykset ja tietoa tapahtumista, joissa olen mukana.

Yhteydenotot yksityisviestinä kirjailijasivujeni kautta, ks. Esittely-välilehdeltä.

Voit tilata minut kirjailijavieraaksi myös Lukukeskuksen kautta: http://www.lukukeskus.fi/kirjailijavierailut/
Myynti tapahtuu kustantajan verkkokaupasta http://reunalla.fi/ ja kaikista kirjakaupoista, hinnoittelu vaihtelee.

JUURI ILMESTYNYT!
Kylmäkorpi-sarjan viidennessä osassa tutkitaan Helsingin Itäkeskuksessa tapahtuneita veitsisurmia. JUURI ILMESTYNYT! Kylmäkorpi-sarjan viidennessä osassa tutkitaan Helsingin Itäkeskuksessa tapahtuneita veitsisurmia.
"Kääntökirja" Armoa antamatta, lupaa kysymättä sisältää kaksi pienoisromaania. Kirjoittajat Marjo Mattila ja Jasu Rinneoja. "Kääntökirja" Armoa antamatta, lupaa kysymättä sisältää kaksi pienoisromaania. Kirjoittajat Marjo Mattila ja Jasu Rinneoja.
Kylmäkorpi-sarjan nelososa on nimeltään Kiristysruiske. Komisario Kylmäkorven työtoverin kimppuun hyökätään ja tutkinta johtaa mm. Forssaan 70-luvun puoliväliin. Kylmäkorpi saa selville jotain mitä ei olisi halunnut tietää. Kylmäkorpi-sarjan nelososa on nimeltään Kiristysruiske. Komisario Kylmäkorven työtoverin kimppuun hyökätään ja tutkinta johtaa mm. Forssaan 70-luvun puoliväliin. Kylmäkorpi saa selville jotain mitä ei olisi halunnut tietää.
Selkokirja Kauno ja Sutki on huumoripitoinen kertomus Maijasta, jäyhästä mutta kiltistä talonmiehestä ja vankikarkurista. Kuvitus: Veera Miettinen. Selkokirja Kauno ja Sutki on huumoripitoinen kertomus Maijasta, jäyhästä mutta kiltistä talonmiehestä ja vankikarkurista. Kuvitus: Veera Miettinen.
Teinikalenterissa on 12 kirjoittajaa, 12 erilaista kertomusta. Kirjoittajat ovat muistelleet omia teiniunelmiaan ja angstejaan. Tarinoissa käsitellään mm. kiusaamista, menestys- ja ulkonäköpaineita; asioita joita teinin ajatuksissa voi liikkua. Teinikalenterissa on 12 kirjoittajaa, 12 erilaista kertomusta. Kirjoittajat ovat muistelleet omia teiniunelmiaan ja angstejaan. Tarinoissa käsitellään mm. kiusaamista, menestys- ja ulkonäköpaineita; asioita joita teinin ajatuksissa voi liikkua.
KOIVULEHTO - valon ja varjon tarinoita. 
Juhannusantologia jossa 13 kirjoittajaa. KOIVULEHTO - valon ja varjon tarinoita. Juhannusantologia jossa 13 kirjoittajaa.
Nuortenromaani Erakon arvoitus kertoo Tanelista jonka vanhemmat lähettävät kesäksi maalle isovanhempien luo. Seikkailu alkaa kun Taneli kohtaa salaperäisen vanhuksen jota kutsutaan nimellä Omituinen. Kukaan ei suostu kertomaan miksi erakkoa pitäisi karttaa, joten Taneli päättää ottaa asiasta itse selvää. Nuortenromaani Erakon arvoitus kertoo Tanelista jonka vanhemmat lähettävät kesäksi maalle isovanhempien luo. Seikkailu alkaa kun Taneli kohtaa salaperäisen vanhuksen jota kutsutaan nimellä Omituinen. Kukaan ei suostu kertomaan miksi erakkoa pitäisi karttaa, joten Taneli päättää ottaa asiasta itse selvää.
Myrkyttäjä on jännitysromaani, jossa 
helsinkiläisen pääomasijoitusyhtiön toimitusjohtaja on vaipunut koomaan.
Vaimo haluaisi lopettaa hoidon mutta tytär vastustaa. Kun potilas yllättäen herää, alkaa tapahtua omituisia. Kaikilla tuntuu olevan salaisuuksia. Myrkyttäjä on jännitysromaani, jossa helsinkiläisen pääomasijoitusyhtiön toimitusjohtaja on vaipunut koomaan. Vaimo haluaisi lopettaa hoidon mutta tytär vastustaa. Kun potilas yllättäen herää, alkaa tapahtua omituisia. Kaikilla tuntuu olevan salaisuuksia.
Tiliastrum OySesam Production

Hae kulttuurin tekijöitä

Jasu Rinneoja, kirjailija
http://jasurinneoja.wix.com/jasu
Jasu Rinneoja, kirjailija

Sisältöä päivitetty viimeksi *26.05.2018

Verkkovaraani 2010