Jasu Rinneoja, kirjailija

Jasu Rinneoja on Raisiossa asuva kirjailija, joka tunnetaan Kylmäkorpi-dekkareistaan. Sarjan nelososa Kiristysruiske on juuri ilmestynyt. Syksyllä 2017 kirjailija debytoi myös selkokirjailijana. Lisätietoa wix-kotisivuilla.

Kotisivut:
http://jasurinneoja.wix.com/jasu
https://www.facebook.com/JasuRinneoja
https://www.facebook.com/KylmakorpiDekkarit
Kuplivaa, koukuttavaa, runsaasti kevyttä dialogia sisältävää sanailua rikos- ja jännityskirjojen ystäville.

TULOSSA 2017:
- Kylmäkorpi-dekkarisarjaan osa nro 4: Kiristysruiske ILMESTYNYT toukokuussa.
- Koivulehto - valon ja varjon tarinoita (ILMESTYNYT kesäkuu 2017)
- Teinikalenteri-antologia jossa novelleja nuorille, 12 kirjoittajaa
(ILMESTYNYT heinäkuu 2017)
- Kaksi pienoisromaania sisältävä "kääntökirja" Armoa antamatta, Lupaa kysymättä.
Toisen kirjoittaja on kuusankoskelainen Marjo Mattila (syksy 2017)
- Selkokirja Kauno ja Sutki (syksy 2017)
Pyrin kirjoittamaan huumoripitoista, helppolukuista tekstiä jota ei tarvitse lukea otsa rypyssä. Dialogia on kehuttu sujuvaksi.
Liittymällä Fb-sivujeni tykkääjiin saat uusimmat päivitykset ja tietoa tapahtumista, joissa olen mukana. Vuonna 2017 olen mukana mm. Kouvolan dekkaripäivillä, Varkauden dekkarifestivaaleilla sekä Helsingin kirjamessuilla.

Yhteydenotot yksityisviestinä kirjailijasivujeni kautta, ks. Esittely-välilehdeltä.

Voit tilata minut kirjailijavieraaksi myös Lukukeskuksen kautta: http://www.lukukeskus.fi/kirjailijavierailut/
Myynti tapahtuu kustantajan verkkokaupasta http://reunalla.fi/ ja kaikista kirjakaupoista, hinnoittelu vaihtelee.

12 kirjoittajaa, 12 erilaista kertomusta. Kirjoittajat ovat muistelleet omia teiniunelmiaan ja angstejaan. Tarinoissa käsitellään mm. kiusaamista, menestys- ja ulkonäköpaineita; asioita joita teinin ajatuksissa voi liikkua. JUURI ILMESTYNYT. 12 kirjoittajaa, 12 erilaista kertomusta. Kirjoittajat ovat muistelleet omia teiniunelmiaan ja angstejaan. Tarinoissa käsitellään mm. kiusaamista, menestys- ja ulkonäköpaineita; asioita joita teinin ajatuksissa voi liikkua. JUURI ILMESTYNYT.
KOIVULEHTO - valon ja varjon tarinoita. 
Juhannusantologia jossa 13 kirjoittajaa. Tilattavissa mm. verkkokaupasta booky.fi. KOIVULEHTO - valon ja varjon tarinoita. Juhannusantologia jossa 13 kirjoittajaa. Tilattavissa mm. verkkokaupasta booky.fi.
Kylmäkorpi-dekkarisarjan nelososa Kiristysruiske on juuri ilmestynyt. Tilaa esim. kustantajan verkkokaupasta reunalla.fiKylmäkorpi-dekkarisarjan nelososa Kiristysruiske on juuri ilmestynyt. Tilaa esim. kustantajan verkkokaupasta reunalla.fi
Kouvolan dekkaripäivien julkaisu sisältää 100 rikollista raapaletta. Raapale on tasan sadan sanan mittainen novelli, sopiva naseva välipala niille jotka eivät jaksa lukea pitkiä tarinoita. Teoksessa on yksi minun kirjoittamani raapale 99 muun joukossa. Tilattavissa Kouvolan kirjastosta: kirjasto@kouvola.fi.Kouvolan dekkaripäivien julkaisu sisältää 100 rikollista raapaletta. Raapale on tasan sadan sanan mittainen novelli, sopiva naseva välipala niille jotka eivät jaksa lukea pitkiä tarinoita. Teoksessa on yksi minun kirjoittamani raapale 99 muun joukossa. Tilattavissa Kouvolan kirjastosta: kirjasto@kouvola.fi.
Nuortenromaani Erakon arvoitus (8/2016) kertoo Tanelista jonka vanhemmat lähettävät kesäksi maalle isovanhempien luo. Seikkailu alkaa kun Taneli kohtaa salaperäisen vanhuksen jota kutsutaan nimellä Omituinen. Kukaan ei suostu kertomaan miksi erakkoa pitäisi karttaa, joten Taneli päättää ottaa asiasta itse selvää. Nuortenromaani Erakon arvoitus (8/2016) kertoo Tanelista jonka vanhemmat lähettävät kesäksi maalle isovanhempien luo. Seikkailu alkaa kun Taneli kohtaa salaperäisen vanhuksen jota kutsutaan nimellä Omituinen. Kukaan ei suostu kertomaan miksi erakkoa pitäisi karttaa, joten Taneli päättää ottaa asiasta itse selvää.
Myrkyttäjä (10/2013) on jännitysromaani, jossa 
helsinkiläisen pääomasijoitusyhtiön toimitusjohtaja on vaipunut koomaan.
Vaimo haluaisi lopettaa hoidon mutta tytär vastustaa. Kun potilas yllättäen herää, alkaa tapahtua omituisia. Kaikilla tuntuu olevan salaisuuksia. Myrkyttäjä (10/2013) on jännitysromaani, jossa helsinkiläisen pääomasijoitusyhtiön toimitusjohtaja on vaipunut koomaan. Vaimo haluaisi lopettaa hoidon mutta tytär vastustaa. Kun potilas yllättäen herää, alkaa tapahtua omituisia. Kaikilla tuntuu olevan salaisuuksia.
Varjossa kasvaneet (11/2011)
on tekijän esikoisteos, omakustanne jota on painettu vain 200kpl. Kirjassa seurataan viiden veljeksen elämää 
70- luvulta 2010-luvulle asti.
Äidin kuolema ja isän joutuminen vankilaan käynnistävät tapahtumaketjun. Veljekset surffaavat elämän myrskyissä vaihtelevalla menestyksellä. Lapsena saatu huono esimerkki on osalle tie turmioon, mutta osa kykenee valitsemaan toisen tien.Varjossa kasvaneet (11/2011) on tekijän esikoisteos, omakustanne jota on painettu vain 200kpl. Kirjassa seurataan viiden veljeksen elämää 70- luvulta 2010-luvulle asti. Äidin kuolema ja isän joutuminen vankilaan käynnistävät tapahtumaketjun. Veljekset surffaavat elämän myrskyissä vaihtelevalla menestyksellä. Lapsena saatu huono esimerkki on osalle tie turmioon, mutta osa kykenee valitsemaan toisen tien.
Mukana kaikissa Reuna-kustantamon Joulukalenteri-projekteissa. Antologian kirjoittajakaarti lahjoittaa tekijänpalkkionsa lyhentämättömänä Tukikummeille nuorten syrjäytymistä ehkäisevään työhön.Mukana kaikissa Reuna-kustantamon Joulukalenteri-projekteissa. Antologian kirjoittajakaarti lahjoittaa tekijänpalkkionsa lyhentämättömänä Tukikummeille nuorten syrjäytymistä ehkäisevään työhön.
Pop Jazz Konservatorio AnimaatioTiliastrum Oy

Hae kulttuurin tekijöitä

Jasu Rinneoja, kirjailija
Jasu Rinneoja, kirjailija

Sisältöä päivitetty viimeksi 22.07.2017

Verkkovaraani 2010