Kustannusyhtiö Kirjalabyrintti

Kirjalabyrintti on 2010 tammikuussa toimintansa aloittanut, digitaaliseen kaunokirjallisuuteen erikoistunut kustantamo. Julkaisemme kirjallisuutta sekä ladattavassa muodossa että online-verkkosivuina. E-kirjamme ovat saatavilla maailmanlaajuisesti latauskauppojen kautta. Olemme yksi ensimmäisistä ellei jopa ensimmäinen suomalainen kaupallisesti toimiva kustantamo, joka ei julkaise kirjallisuutta paperipainoksina.

Lähtökohtamme on tulevaisuuteen suuntautunut: haluamme kehittää kirjallisuutta uusille alustoille ja uusiin muotoihin. Olemme myös kirjoittajille mahdollisuus ja vaihtoehto, jollaista ei ole tähän asti ollut olemassa.
Julkaisemme kirjallisuutta sekä ladattavassa muodossa että online-verkkosivuina. E-kirjamme ovat saatavilla maailmanlaajuisesti latauskauppojen kautta.

Elokuussa 2010 Kirjalabyrintti lanseerasi käsitteen syväkirja. Se on Kirjalabyrintin oma erityistuote, joka kartoittaa digitaalisuuden kirjallisuudelle tarjoamia mahdollisuuksia. Syväkirjan ideana on tarinan ja sen maailman syventäminen eri keinoin. Perustasolla voidaan puhua lisäsisällöistä, mutta tulevaisuudessa toivomme syväkirjan toteutuvan kehittyneemmillä sisällön ja muodon tasoilla niin, että syväkirjaominaisuudet nivoutuvat yhteen päätarinan kanssa tuottaen erityisen lukukokemuksen.
Edustamme uuden ajan kustantamoa, jonka tuntomerkkejä ovat rajojen kokeileminen ja ylittäminen, virtuaalinen ennemmin kuin konkreettinen olemassaolo, demokraattisuus, tekijälähtöisyys ja ekologinen vastuullisuus. Ajattelutapamme on jo lähtökohtaisesti digitaalinen, joten olemme valmiita kustannusalan murrokseen ja sen seurauksiin; juuri se on meille mahdollisuuden tarjonnutkin.
Lisätietoa julkaisuistamme ja kirjailijoistamme löydät kotisivuiltamme https://www.kirjalabyrintti.net/.
E-kirjojamme saa Elisa Kirjasta, Ellibsiltä, Fabulasta, Google Play Kirjoista ja iBookstoresta. Kaikista kirjoistamme on saatavilla ilmaiset lukunäytteet.
Matka-Agentit, logolinkkiPop Jazz Konservatorio Animaatio

Hae kulttuurin tekijöitä

Kustannusyhtiö Kirjalabyrintti
http://www.kirjalabyrintti.net/
Kustannusyhtiö Kirjalabyrintti

Sisältöä päivitetty viimeksi 12.05.2017

Verkkovaraani 2010