Vaara-kollektiivi

Vaara on esittävän taiteen kollektiivi ja vapaa ammattiteatteri, jonka juuret ovat Kajaanissa. Ryhmä on aloittanut toimintansa tammikuussa 2014. Vaara tuottaa taiteellisesti korkeatasoista ja uutta luovaa esittävää ja soveltavaa taidetta. Sen toimintakenttä on sekä paikallinen, valtakunnallinen että kansainvälinen. www.vaarakollektiivi.fi
vaarakollektiivi@gmail.com
#VaaraKol
www.facebook.com/vaarakollektiivi
Tuottaja Sara Saxholm p. 041 459 8940
Vaara rakentaa teoksensa ja taiteellisen toimintansa monimuotoisiksi yhteisöiksi ja yhteistöiksi, kiertää esityksillään ja hakeutuu aktiivisesti kohtaamisiin sekä toisien vapaiden ryhmien, taideinstituutioiden että taidesektorin ulkopuolisten toimijoiden kanssa. Esitystoiminnan ohessa ryhmän toimintamuotoina ovat mm. yhteiset julkiset kannanotot ja kommentit, yhteiset kokoontumiset ja uudet tuotannolliset muodot, opetus- ja koulutustoiminta, soveltavan taiteen hankkeet, taidepolitiikan kehittäminen sekä aktivismi.
Esitystoiminnan ohessa ryhmän toimintamuotoina ovat mm. yhteiset julkiset kannanotot ja kommentit, yhteiset kokoontumiset ja uudet tuotannolliset muodot, opetus- ja koulutustoiminta, soveltavan taiteen hankkeet, taidepolitiikan kehittäminen sekä aktivismi.
Lisätietoa esimerkiksi täältä:

www.vaarakollektiivi.fi
vaarakollektiivi@gmail.com
www.facebook.com/vaarakollektiivi
#VaaraKol
Vaaran kannatusjäseneksi voit liittyä lähettämällä sähköpostitse jäsenyyspyynnön os. vaarakollektiivi(at)gmail.com ja maksamalla vuoden 2014 kannatusjäsenmaksun seuraavin tiedoin:

Tili: FI30 1841 3000 0021 83
Saaja: Kulttuuriosuuskunta G-voima
Summa: (valitse itse)
Viestikenttään: Kannatusjäsenmaksu OMA NIMI 2015

Jäsenmaksun suuruus on itse valittavissa yhdestä (1) eurosta ylöspäin.
"Väärinpäinmaa" on kiertävä esitys päiväkoti-ikäisille. Tilattavissa kiertueelle 2015. Ohjaus: Eino Saari. Kuva: Jani Liimatta. "Väärinpäinmaa" on kiertävä esitys päiväkoti-ikäisille. Tilattavissa kiertueelle 2015. Ohjaus: Eino Saari. Kuva: Jani Liimatta.
"Tänään koulun jälkeen" on koulukiusaamista kouriintuntuvasti käsittelevä kiertue-esitys. Tilattavissa 2015. Ohjaus: Eino Saari. Kuva: Ia Samoil."Tänään koulun jälkeen" on koulukiusaamista kouriintuntuvasti käsittelevä kiertue-esitys. Tilattavissa 2015. Ohjaus: Eino Saari. Kuva: Ia Samoil.
"Purematta nielty" on ruuan eettisyyttä käsittelevä menuteatteriesitys. Avoimet esitykset Kajaanissa 11.-14.5. Lisätietoja p. 040 591 8992"Purematta nielty" on ruuan eettisyyttä käsittelevä menuteatteriesitys. Avoimet esitykset Kajaanissa 11.-14.5. Lisätietoja p. 040 591 8992
Sesam ProductionPop Jazz Konservatorio Animaatio

Hae kulttuurin tekijöitä

Vaara-kollektiivi
http://www.vaarakollektiivi.fi
vaarakollektiivi a gmail.com
Matkapuhelin: 0414598940
Vaara-kollektiivi

Sisältöä päivitetty viimeksi 07.04.2015

Verkkovaraani 2010