Tampereen Ylioppilasteatteri ry

Tampereen Ylioppilasteatteri ry on Pirkanmaan merkittävimpiä harrastajateattereita. Kotimaiset puhuttavat kantaesitykset ja tuoreet klassikkotulkinnat ovat ohjelmistomme ydin. Teatterissamme voit nähdä myös pieniä ja yllättäviä, vain muutaman esityskerran esityksiä. Valmistamme keskimäärin 3-4 ensi-iltaa vuodessa, jonka lisäksi järjestämme esimerkiksi Stand Up Underground- ja Improground-iltoja. Teatteri on perustettu vuonna 1960.
Vuokraamme tilaamme ja lavanrakennuskalustoamme erilaisia esityksiä tapahtumia varten. Teatterillamme esitettyjen erilaisten näytelmien ja esitysten lisäksi valmistamme myös tilauksesta monenlaista ohjelmaa erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin.

Kysy esimerkiksi improvisaatioesitystä! Esitykset sopivat hyvin vaikka pikkujouluihin, syntymäpäiville, polttareihin tai miksei vähän isompiinkin juhliin.

Ota yhteyttä hallitukseen ja pyydä tarjousta: tayt(at)tampereenylioppilasteatteri.net

Hinta määräytyy esityksen lajin, keston, esityspaikan ja esiintyjien määrän mukaan.
Teatteristamme löytyy osaajia moneen lähtöön. Jäsenistömme harrastaa meillä näyttelemistä, ohjausta, käsikirjoittamista, tuottamista, valo- ja ääniteknikon hommia, valokuvausta, graafista suunnittelua, improvisaatiota ja stand up:ia. Tekemällä oppii parhaiten. Meiltä on moni ponnistanut opiskelemaan ja ammattilaiseksi asti.
Tampereen Ylioppilasteatterin tapahtumista, ohjelmistosta ja vierailuista kiinnostuneille on avattu oma tiedotuslista, jolle voi liittyä lähettämällä postia osoitteeseen teatterisihteeri(a)tampereenylioppilasteatteri.net. Tiedotusviestejä odotettavissa suunnilleen kerran kuukaudessa keskitetysti.
Lippujen hinnat vaihtelevat esityksittäin. Lisätietoja nettisivujemme OHJELMISTO-osiosta. www. tampereenylioppilasteatteri.net. Liput voi varata osoitteesta varaukset@tampereenylioppilasteatteri.net
Tampereen Ylioppilasteatteri järjestää myös erilaisia klubi-iltoja n. kerran kuukaudessa. Tule nauttimaan rennosta tunnelmasta esimerkiksi Stand Upiin, Improgroundeihin, Open Stageen tai Rännirockiin!Tampereen Ylioppilasteatteri järjestää myös erilaisia klubi-iltoja n. kerran kuukaudessa. Tule nauttimaan rennosta tunnelmasta esimerkiksi Stand Upiin, Improgroundeihin, Open Stageen tai Rännirockiin!
Pop Jazz Konservatorio AnimaatioMatka-Agentit, logolinkki

Hae kulttuurin tekijöitä

Tampereen Ylioppilasteatteri ry
http://www.tampereenylioppilasteatteri.net
teatterisihteeri a tampereenylioppilasteatteri.net
Matkapuhelin: 050-5013923
Tampereen Ylioppilasteatteri ry
Tampereen Ylioppilasteatterin tunnelmalliset tilat sijaitsevat entisen elokuvateatteri Ilveksen tiloissa. Valkokangas on vielä paikoillaan, mutta elokuvakatsomo on tietysti tehnyt tilaa teatteritaiteelle ja sen harrastamiselle. Tila on pidetty helposti muuntuvana erilaisia tapahtumia ja esityksiä varten.

Teatterillemme on helppo tulla. Bussipysäkki on aivan vieressä, ja pyörä- ja autopaikkojakin löytyy Itsenäisyydenkadulta aivan teatterimme läheisyydestä.

Tervetuloa teatteriin!
Itsenäisyydenkatu 12-14

Sisältöä päivitetty viimeksi 01.10.2012

Verkkovaraani 2010